Ayşegül Aldinç'ten Ajda Pekkan itiraf! Yıllar sonra ilk kez anlattı

Sesi ve sahne performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, geçtiğimiz günlerde Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programına konuk oldu. Program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü şarkıcı, bu kez Ajda Pekkan hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme geldi.

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyunculuk kariyeriyle de tanınan Ayşegül Aldinç, yaptığı dikkat çekici açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde NTV ekranlarında yer alan Empati programında konuk olarak yer alan ünlü şarkıcı, hayatına dair merak edilenleri yanıtladı. Programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem olan Ayşegül Aldinç, adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Ayşegül Aldinç Empati

Ayşegül Aldinç Empati

"AJDA'YI TAKLİT EDERDİM!"

Yaptığı açıklamalar sırasında söylediği şarkıları Ajda Pekkan'ı taklit ederek söylediğini dile getiren Ayşegül Aldinç, programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu. Ayşegül Aldinç; "Kariyerimin başında Ajda'yı taklit ederdim. Hâlâ daha şarkılarını ona benzeterek söylüyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Ajda'nın şarkılarını başkaları söylememeli, söyleyecekse de onun gibi söylemeli. Ajda Türkiye'nin en başında, Sezen ve diğerleri sonra gelir." dedi.

Ayşegül Aldinç

Ayşegül Aldinç

AÇIKLAMALARIYLA BÜYÜK SES GETİRDİ!

Çıkan söylentiler doğrultusunda Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorduğu "Barış Manço'nun Kara Sevda şarkısını sana yazdığı doğru mu?” sorusuna ilk kez cevap veren Ayşegül Aldinç, Türkiye'de Barış Manço'nun üç yeni şarkısını almış tek insan olduğunu söyledi. Ayşegül Aldinç;  "Benim için değil, yazdığı şeyi bana verdi. Ben eskiden çok cesurdum büyüdükçe törpülendi o yanım. Kapıyı çalar içeri girerdim, 'ben şarkı istiyorum' derdim. O da severmiş beni sağ olsun. Dünyada, Türkiye'de Barış Manço'nun üç yeni şarkısını almış tek insanım ben." şeklinde konuştu.

Sunucu Ali İhsan Varol'a dolandırıcı şoku! "Biz yandık siz yanmayın"

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Ali İhsan Varol'a dolandırıcı şoku! "Biz yandık siz yanmayın"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0