Ayşegül Aldinç'ten Barış Manço itirafı! "Yazdığı şeyi bana verdi"

Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç, katıldığı programda yıllar sonra Barış Manço ile ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Şarkıcı Ayşegül Aldinç, sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan'ın yaptığı 'Empati' programına konuk oldu. Geçmişte usta sanatçı Ajda Pekkan'ı taklit ettiğini itiraf eden Aldinç'in Barış Manço ile ilgili itirafı gündem oldu. 

YILLAR SONRA GELEN BARIŞ MANÇO İTİRAFI

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Barış Manço'nun Kara Sevda'yı sana yazdığı doğru mu?” sorusuna Ayşegül Aldinç, "Benim için değil, yazdığı şeyi bana verdi. Ben eskiden çok cesurdum büyüdükçe törpülendi o yanım..."

"BARIŞ MANÇO'NUN 3 YENİ ŞARKISINI ALMIŞ TEK İNSANIM"

Kapıyı çalar içeri girerdim, 'ben şarkı istiyorum' derdim. O da severmiş beni sağ olsun. Dünyada, Türkiye'de Barış Manço'nun üç yeni şarkısını almış tek insanım ben" yanıtını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rihanna, Hintli Milyarderin düğün partisinde sahne aldı! Alacağı ücret dudak uçuklattı

Esra Erol annesi ile gündem oldu! Annesini görenler gözlerine inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol annesi ile gündem oldu! Annesini görenler gözlerine inanamadı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0