Diziden ayrılan Settar Tanrıöğen'e ekip arkadaşlarından veda! "Kalbimin en içindesin..."

Geçtiğimiz ay geçirdiği beyin kanaması sebebiyle 2 kez ameliyata giren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılmak zorunda kaldı. Tanrıöğen'in ekip arkadaşları yaptıkları paylaşımlarla ünlü oyuncuya veda etti.

Geçirdiği beyin kanaması sebebiyle uzun süredir sağlık sorunları yaşayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah Bey'i Settar Tanrıöğen, yer aldığı dizinin kadrosundan çıkmak zorunda kaldı. Peş peşe 2 defa ameliyat masasına yatan ve zaman zaman hafıza kaybı yaşadığı öğrenilen Tanrıöğen'in diziye devam edememesi sebebiyle yerine ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan getirildi. Taylan, dizinin yayınlanan son bölümünde Abdullah Bey olarak Tanrıöğen yerine izleyici karşısına çıktı.

Kızılcık Şerbeti Abdullah Bey

Kızılcık Şerbeti Abdullah Bey

Peşpeşe 2 ameliyat olmuştu! Settar TanrıöğenİLİŞKİLİ HABERPeşpeşe 2 ameliyat olmuştu! Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbeti yorumu gündem oldu

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARIYLA VEDA ETTİLER

Sağlık sorunu sebebiyle diziye devam edemeyen Tanrıöğen'e ekip arkadaşlarından duygusal vedalar geldi. Tanrıöğen ile karelerini paylaşan dizinin başrol oyuncuları duygusal mesajlarla Tanrıöğen'e veda ederken, geçmiş olsun dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi.

Settar Tanrıöğen

Settar Tanrıöğen

"KALBİMİN EN İÇİNDESİN"

Dizide Tanrıöğen ile baba - kızı oynayan dizinin Nursema'sı Ceren Karakoç, Tanrıöğen ile karelerini "Canım abim yeniden seninle oynayacağım projeleri iple çekiyorum. Emeklerine ve bize kattıklarına sonsuz teşekkürler" notuyla paylaştı.

Settar Tanrıöğen ve Ceren Karakoç

Settar Tanrıöğen ve Ceren Karakoç

"SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ"

Doğukan Güngör de "Kalbimin en içindesin, iyi olacağız Settar abim" ifadelerini kullanırken başarılı oyuncu Barış Kılıç, Tanrıöğen ile sarıldığı bir kareyi yayınlayarak "Seni çok özleyeceğim Settar abi. Sağlıklı günlerin olsun yeter ki gerisi boş zaten. Emeğine sağlık" dedi.

Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör

Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör

Settar Tanrıöğen ve Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen ve Barış Kılıç

Serkan Tınmaz ise dizide kayınpederini oynayan Tanrıöğen'e "Daha oynayacağımız çok sahnemiz var sayın ve kayınpederim" diyerek veda etti.

Settar Tanrıöğen ve Serkan Tınmaz

Settar Tanrıöğen ve Serkan Tınmaz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses şakası yaptı ölüm tehdidi aldı! Komedyen Özkan Çelik yargı yolunu tuttu

İsmail Hacıoğlu'ndan milyonluk yatırım! Kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Hacıoğlu'ndan milyonluk yatırım! Kesenin ağzını açtı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0