İsmail Hacıoğlu'ndan milyonluk yatırım! Kesenin ağzını açtı

Gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, oyunculuğunun yanı sıra mal varlıklarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu bu kez Türkiye'de değil yurt dışından ev aldı.

'Ayla', 'Çakal', ve 'Beyaz Gelincik' gibi başarılı yapımlarda rol alan İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz aylarda vizyona giren Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu olarak da büyük beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu bu kez aldığı bir ev üzerine dikkatleri üzerine topladı. Ünlü oyuncunun UNESCO Dünya Kültür Mirası alanı olarak seçilen tarihi Kotor kenti Kumbor Limanı’ndan yatırım amaçlı bir ev aldığı öğrenildi.

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

YATIRIM AMAÇLI EV SATIN ALDI!

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık dikkat çeken ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, ev yatırımını bu kez Türkiye'den değil yurt dışından yaptı. Ünlü oyuncu, Karabağlar Montenegro’dan kendisine bir ev aldı. İstanbul Havalimanı’ndan uçakla yaklaşık bir saat 10 dakika mesafede olan evin şehrin içinde olduğu ve yatırım amaçlı kullanılacağı öğrenildi. 

Karabağlar Montenegro

Karabağlar Montenegro

EVLERİN YALNIZCA BİR TANESİ 500 BİN EURO!

İnşaat şirketinin sattığı evlerin fiyatının ise yaklaşık 500 bin euro yani yaklaşık 17 milyon TL olduğu ortaya çıktı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan haber üzerine İsmail Hacıoğlu'nun yatırımı sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu, sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Diziden ayrılan Settar Tanrıöğen'e ekip arkadaşlarından veda! "Kalbimin en içindesin..."

İLİŞKİLİ HABER

Diziden ayrılan Settar Tanrıöğen'e ekip arkadaşlarından veda! "Kalbimin en içindesin..."
Aslıhan Güner bu kez açıklamalarıyla gündem oldu! "Aşk olmadan olmaz"

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Güner bu kez açıklamalarıyla gündem oldu! "Aşk olmadan olmaz"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0