Yağmur Yüksel o yorumları affetmedi! Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı yasal işlem başlattı

Yer aldığı Kan Çiçekleri dizisindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Yağmur Yüksel, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan kötü yorumları affetmedi. Hakarete varan yorumları kabul etmeyeceğini belirten Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı yasal işlem başlattı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi "Kan Çiçekleri"nin başrol oyuncularından Yağmur Yüksel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Barış Baktaş ile başrolü paylaşan genç oyuncu hem duru güzelliği ile hem de başarılı oyunculuk performansı ile son dönemin sevilen oyuncuları arasında yer almayı başardı. Sosyal medyada 796 bin takipçisi bulunan genç oyuncu yaptığı paylaşımla kendisine yapılan hakarete varan yorumlara karşı sessiz kalmayacağını söyledi.

Yağmur Yüksel

Yağmur Yüksel

Kan ÇiçekleriİLİŞKİLİ HABERKan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel doğum günü için istediği şeyle gündeme geldi

O YORUMLARI AFFETMEDİ!

Genç ve başarılı oyuncu sosyal medya üzerinden kendisine gelen kötü yorumlar için harekete geçti. Kendisine gelen özellikle hakarete varan kötü yorumlar için avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurduğunu ve hukuki süreç başlattığını belirten Yağmur Yüksel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Basına ve Kamuoyuna,

Son zamanlarda şahsıma yönelik sadece basit bir şekilde hakaret olarak nitelendirilemeyecek söylem ve sözlere hayretle, üzülerek şahit olmaktayım. Bu süreçte kalplerin ne kadar kötüleşebileceğini gördükçe yüzümü iyi kalplere ve sevenlerime çevirdiğimi bilmenizi isterim. Bununla beraber tüm bu hakaretlere karşı avukatım Volkan Alkılıç aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemelerimiz nezdinde hukuki girişimlerimizi başlattığımızı; tüm bu yapılanların Türk yargımız nezdinde cezasız kalmayacağına inancımla kamuoyuna saygıyla sunarım."

Kan Çiçekleri Dilan

Kan Çiçekleri Dilan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rihanna, Hintli Milyarderin düğün partisinde sahne aldı! Alacağı ücret dudak uçuklattı

Aslıhan Güner bu kez açıklamalarıyla gündem oldu! "Aşk olmadan olmaz"

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Güner bu kez açıklamalarıyla gündem oldu! "Aşk olmadan olmaz"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0