Murat Kurum'u gören Sefo sahneyi yarıda kesti! O anlar dikkat çekti

Şarkıcı Sefo, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un düzenlediği festivale katıldı. Konser sırasında Murat Kurum'u gören Sefo, sahneden inerek Murat Kurum'la selamlaştı. Sefo'nun Murat Kurum'la olan samimi halleri ise dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Bilmem mi?" şarkısıyla geniş kitlelere ulaşan şarkıcı Sefo, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun düzenlediği konserde sevenleriyle buluştu. Dün akşam Hendek'te sahne alan Sefo, saatler öncesinde gelip prova yaptı. Sahnede şarkı söylediği anda Murat Kurum'u gören Sefo, sahnesini bölerek Murat Kurumla selamlaşmayı ihmal etmedi.

Murat Kurum Sefo konserinde

Murat Kurum Sefo konserinde

MURAT KURUM'U GÖRÜNCE SAHNEYE ARA VERDİ

Başarılı sahne şovlarıyla adından söz ettiren Sefo, dün akşam hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Sefo, İstanbul Volkswagen Arena konserinde sahnede olduğu esnada  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u görünce, sahnesine ara vererek İBB adayı Murat Kurum ile selamlaşıp fotoğraf çekilmesi ise dikkat çekti.

İsveç'ten İstanbul'a gelip estetik ameliyatı olan kadın operasyon sonrası hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

İsveç'ten İstanbul'a gelip estetik ameliyatı olan kadın operasyon sonrası hayatını kaybetti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0