İsveç'ten İstanbul'a gelip estetik ameliyatı olan kadın operasyon sonrası hayatını kaybetti

İsveç'ten estetik ameliyat olmak için İstanbul'a gelen ve bir dizi operasyon geçiren Inger Jeanette Bengtsson isimli bir kadın, ameliyattan 1 gün sonra ölü bulundu. Ailesi, şüpheli ölüm hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İsveç'te yaşayan Inger Jeanette Bengtsson, estetik operasyon geçirmek için İstanbul'a geldi ancak ameliyattan bir gün sonra öldü. Savcılığa yapılan suç duyurusunda "Geride sekiz yaşında bir kız çocuğu, acılı bir baba ve anne bırakılmıştır." ifadelerine yer verildi.

İSVEÇLİ KADIN ESTETİK AMELİYATIN ERTESİ GÜNÜ ÖLDÜ

İnternette gördüğü estetik operasyonu yaptırmak için İstanbul'da bir şirketle anlaşan Bengtsson, özel bir hastanede 3 ameliyat geçirdi. 1 çocuk annesi kadın, operasyonların ardından taburcu edilerek oteline gönderildi. Ameliyatın ertesi günü kaldığı otelde ölü bulunan kadının ailesi avukatları aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı‘na sunulan şikayet dilekçesinde İsveç vatandaşı kadının 1 Kasım 2023'te hayatını yitirdiği belirtildi ve "Geride sekiz yaşında bir kız çocuğu, acılı bir baba ve anne bırakılmıştır." ifadelerine yer verildi. Dilekçeyi veren baba Johan Hakan Bengtsson, kızının ölümünden sorumlu olanların cezalandırılmasını istedi.

Dilekçede ameliyatın 31 Ekim 2023 günü İstanbul’da özel bir hastanenin estetik plastik cerrahi bölümünde gerçekleştiği ve karından yağ aldırma, kalça büyütme ve meme büyütme işlemlerinin uygulandığı belirtildi.

Inger Jeanette Bengtsson

Inger Jeanette Bengtsson

6 BİN 490 EURO NAKİT

Şikayet dilekçesinde kaydedildiğine göre Jeanette Bengtsson, internette gördüğü bir reklam üzerinden şirketle WhatsApp üzerinden yazışarak anlaştı ve ameliyat olmak üzere İstanbul'a geldi. Bengtsson, İstanbul'a geldiğinde aralarındaki anlaşmaya binaen 6 bin 490 Euro'yu elden nakit olarak ödedi ve Küçükçekmece'de bir otele yerleştirildi.

İsveçli kadının bu otelde öldüğü belirtilen dilekçede "Ölüm olayının bir gün önce yapılan üç ameliyattan sonra meydana gelmiş olması ölüm sebebinin bu ameliyatlar veya sonrasında gelişen komplikasyonlar sonucu olduğunu göstermektedir." denildi.

Inger Jeanette Bengtsson

Inger Jeanette Bengtsson

İddiaya göre ameliyatın yapıldığı özel hastaneden herhangi bir kayıt ya da belge getirilmemiş. Savcılığa sunulan dilekçede ameliyat öncesi ve sonrasındaki tüm evrakların ve raporların getirtilmesi, ameliyatı ve taburcu işlemini yapan doktorların kimliğinin tespit edilerek ifadesinin alınması talep edildi.

Murat Kurum'u gören Sefo sahneyi yarıda kesti! O anlar dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kurum'u gören Sefo sahneyi yarıda kesti! O anlar dikkat çekti
Ebru Yaşar'dan büyük başarı! Dünya starlarını geride bıraktı, adını ön sıralara yazdırdı

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Yaşar'dan büyük başarı! Dünya starlarını geride bıraktı, adını ön sıralara yazdırdı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0