Ebru Yaşar'dan büyük başarı! Dünya starlarını geride bıraktı, adını ön sıralara yazdırdı

Pop ve Arabesk tarzların güçlü seslerinden Ebru Yaşar, Siyam ile birlikte Yoksun isimli bir şarkı çıkartarak hayranlarının beğenisini toplamayı başarmıştı. Yaşar'ın bu düeti dünyaca ünlü starları geride bırakarak YouTube Music Charts listelerinde ön sıralarda yer aldı. Yaşar ve Siyam dünya listelerine giren tek Türk şarkıcı oldu.

Yeşillenirim, Seviyorum Seni, Gel De Sevme, Cumartesi, İçime Ata Ata gibi sevilen pek çok şarkıyı seslendiren Ebru Yaşar, en son Siyam ile birlikte seslendirdiği yeni şarkısı Yoksun'u dinleyicilerin beğenisine sunmuştu. Yoksun şarkısı tüm dijital mecralarda 500 milyonun üzerinde dinleyiciye ulaştı. YouTube Music Charts listelerine giren tek Türk şarkı olan Yoksun, dünya listelerinde 23. sırada yer aldı.

Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

DİNLEYİCİ SAYISI 500 MİLYONU AŞTI

DMC Genel Müdürü Samsun Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ebru Yaşar ve Siyam’ın düeti 'Yoksun' YouTube Dünya Listesi’nde Cardi B ve Miley Cyrus gibi starları geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube’da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi" dedi.

Sosyal medya hesabından Demir'in bu gönderisini alıntılayan Ebru Yaşar, "Müzik bi yolculuk …bu yolda bize eşlik eden tüm dinleyicileri çok sevdiğimi, aşkla şarkılarımı seslendirdiğimi bilmenizi isterim.. En iyilerine layıksınız" ifadelerine yer verdi.

Ebru Yaşar ve Siyam

Ebru Yaşar ve Siyam

EBRU YAŞAR DÜNYA LİSTELERİNE GİREN TEK TÜRK SANATÇI OLDU

YouTube Music Charts, tüm dünya çapında en çok dinlenen şarkıları açıkladı. Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Yaşar, Siyam ile birlikte seslendirdiği şarkıyla listedeki yerini aldı.

Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

2 Şubat 2024 günü dinleyicilerle buluşan Yoksun şarkısı, YouTube Türkiye Trend Videolar Müzik listesinde de 1. sırada yer almıştı. Şarkı şimdi de dünya çapında Amerikalı rapçi Cardi B. ve pop şarkıcı Miley Cyrus gibi dünya yıldızlarını geride bırakarak 23. sıraya yükseldi.

İsveç'ten İstanbul'a gelip estetik ameliyatı olan kadın operasyon sonrası hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

İsveç'ten İstanbul'a gelip estetik ameliyatı olan kadın operasyon sonrası hayatını kaybetti
Lüks arabasında tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko gözaltına alındı

İLİŞKİLİ HABER

Lüks arabasında tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko gözaltına alındı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

isa 1 ay önce

Gerçekten hakediyor Ebru ve Siyam başarılar....Ebrunun kalitesi tartışılmaz.....