Timsah ve kanguru eti yedim, diyen İvana Sert'e Selen Görgüzel'den yanıt!

Eşi ve oğluyla birlikte Güney Asya’da bulunan Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert'ten şoke eden bir itiraf geldi. Ülkenin lezzetlerini denediğini söyleyen Sert, "Ben timsah, hatta kanguru eti bile denedim" dedi. Sert'in açıklaması karşısında sessiz kalmayan Selen Görgüzel'den de bir itiraf geldi.

Türkiye'nin tanınan modacılarından İvana Sert, sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yaptığı Sri Lanka tatili hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

İvana Sert

İvana Sert

"Sri Lanka harikaydı, inanılmaz bir yer. Doğası ve insanlarının yaşam tarzı beni büyüledi. Yeni destinasyonlar keşfetmek beni mutlu ediyor." diyerek yaşadığı seyahat serüvenini yorumlayan Sert, Sri Lanka yemekleri hakkında da konuştu.

İvana Sert Sri Lanka tatili

İvana Sert Sri Lanka tatili

"Ege mutfağına alışkın olduğumuz için Sri Lanka yemekleri bizim için biraz ağır gelebilir." diyen ünlü isim, farklı mutfaklara açık olduğunu belirtti ve "Ben timsah, hatta kanguru eti bile denedim" şeklinde bir itirafta bulundu. Beklenmedik 'yemek' itirafı sonrası Sert'in hayranları şoke oldu.

"İÇTİĞİM EN İLGİNÇ ŞEY KIMIZ"

Ünlü ismin açıklamalarının ardından şarkıcı Selen Görgüzel'den de bir itiraf geldi. Timsah ya da kanguru etini asla yemeyeceğini "Afrika'da önüme timsah getirdiler geri gönderdim." sözleriyle vurgulayan Görgüzel, "İçtiğim en ilginç şey kımız (kısrak sütünün mayalanmasıyla elde edilen, ekşi içecek), ses tellerimi rahatlatıyor" itirafında bulundu.

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Kurum'u gören Sefo sahneyi yarıda kesti! O anlar dikkat çekti

Mark Ruffalo'dan dünyaya Gazze çağrısı: "Tarih isimsizlerin mezarları üzerinden akmasın"

İLİŞKİLİ HABER

Mark Ruffalo'dan dünyaya Gazze çağrısı: "Tarih isimsizlerin mezarları üzerinden akmasın"
ABD'de Türk rüzgarı! İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi

İLİŞKİLİ HABER

ABD'de Türk rüzgarı! İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0