Hakan Ural'dan nostalji rüzgarı! Gençlik hali büyük ilgi gördü

Oyuncu ve sunucu olan Hakan Ural, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerden biri. Sık sık paylaşımda bulunan Hakan Ural, Instagram hesabı üzerinden nostalji paylaşımında bulundu. Gençlik fotoğraflarını paylaşan Ural'ın eski dönemdeki fotoğrafı büyük ilgi gördü.

16 yaşındayken mankenlik yapmaya başlayan ve daha sonra oyunculuğa atılarak Yeşilçam'da boy gösteren Hakan Ural, kariyer ve özel hayatıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Şimdilerde sunuculukla ekran önünde yer alan Hakan Ural, konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş kitleye sahip olan ve sevilerek takip edilen Ural, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerine nostalji rüzgarı estirdi.

Hakan Ural

Hakan Ural

HAKAN URAL'DAN NOSTALJİ PAYLAŞIMI

Instagram hesabı üzerinden takipçilerine nostalji rüzgarı yaşatan ünlü isimler arasına Hakan Ural'da katıldı.

Hakan Ural

Hakan Ural

Sık sık paylaşımda bulunan Hakan Ural bu defa gençlik yıllarına ait fotoğrafı paylaşmasıyla gündem oldu. Bir çok takipçisi "Eskiden de çok beyefendi ve şıktı hala beyefendi ve şık maşallah" yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Kurum'u gören Sefo sahneyi yarıda kesti! O anlar dikkat çekti

Dilan Çıtak Tatlıses boyayı beğenmeyince ustayla davalık oldu! Parayı ödememek için direndi

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çıtak Tatlıses boyayı beğenmeyince ustayla davalık oldu! Parayı ödememek için direndi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0