Dilan Çıtak Tatlıses boyayı beğenmeyince ustayla davalık oldu! Parayı ödememek için direndi

İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki işyerine boya ve tadilat yapması için anlaştığı ustayla 'ücret ödemediği' gerekçesiyle davalık oldu.

Yıllar sonra babasının usta sanatçı İbrahim Tatlıses olduğunu öğrenen ve tıpkı babası gibi müzik alanında başarılı çalışmalara imza atan Dilan Çıtak Tatlıses, Nişantaşı'ndaki işyerine boya ve tadilat yapması için anlaştığı ustayla mahkemelik oldu. 

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak

Geçtiğimiz yıl mart ayında İstanbul Nişantaşı'ndaki kendisine ait işyerinde tadilat yapması için S.A.Z. isimli kişiyle anlaşan Çıtak, iddiaya göre ustanın yaptığı işi beğenmedi.

Dilan Çıtak Tatlıses

Dilan Çıtak Tatlıses

İşten memnun kalmadığı için ustaya 9 bin liralık ücreti ödemek istemeyen Çıtak'ın bu hamlesi karşısında sinirlenen S.A.Z., avukatı Berkant Eryılmaz aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak ücretinin yasal faizi ile ödenmesi talebiyle dava açtı.

Dilan Çıtak Tatlıses

Dilan Çıtak Tatlıses

Dava dilekçesinde ikili arasında yaşanan tartışmanın yanı sıra Çıtak'ın ustaya göndermiş olduğu sesli mesajlar delil olarak gösterildi. Mahkeme önümüzdeki günlerde görülecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Baba duasıyla yolu açıldı! Kadın girişimci Nihal Nariz Karatemiz'in başarı hikayesi

Hakan Ural'dan nostalji rüzgarı! Gençlik hali büyük ilgi gördü

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'dan nostalji rüzgarı! Gençlik hali büyük ilgi gördü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0