Ceyda Düvenci'nin paylaşımlarına yağmur yağdı!

Bülent Şakrak'tan boşandıktan sonra yeni dizisi Sakla Beni ile ekran önünde yer alan Ceyda Düvenci, yeni paylaşımlarıyla gündem oldu. İğne ipliğe dönen Ceyda Düvenci'ye takipçileri "Boşanmak sana yaramış" şeklinde yorumlarda bulundu.

Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da dikkat çeken Ceyda Düvenci, meslektaşı Bülent Şakrak'tan boşandıktan sonra gündemden düşmemişti. Şimdilerde yeni dizisi Sakla Beni ile ekran önüne gelen Düvenci, hedeflediği kiloya düşmesiyle dikkat çekti. 1,5 ayda 6 kilo verdiğini söyleyen Düvenci son pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

SON GÖRÜNTÜSÜ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci, son pozlarıyla dikkat çekti. Takipçileri Düvenci'nin son pozlarına; 'Boşanmak çok iyi geldi', 'Boşanma yaradı', 'Harika görünüyorsun' gibi çokça yorum geldi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Kurum'u gören Sefo sahneyi yarıda kesti! O anlar dikkat çekti

Ezgi Sertel ve eşi Ozan Çobanoğlu çifti ikiz çocukları için kutlama yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Sertel ve eşi Ozan Çobanoğlu çifti ikiz çocukları için kutlama yaptı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Murat 1 ay önce

Yaw göz var izan var bi kadına bak bi de adama bak adam bildiğin kaptan mağara adamı