Ezgi Sertel ve eşi Ozan Çobanoğlu çifti ikiz çocukları için kutlama yaptı!

Oyuncu Ozan Çobanoğlu ile sunucu eşi Ezgi Sertel, dört yaşına basan ikizi çocuklarının doğum günün kutladı. Ünlü çift, 'Örümcek Adam' ve 'Batman' temalı doğum günü kutlamasında çocuklarıyla keyifli anlar geçirin ünlü çift, o anları takipçileri ile paylaşmayı da ihmal etmedi.

Arka Sokaklar dizisinde 'Hakan Komiser' karakteri ile tanınan Ozan Çobanoğlu, eşi Ezgi Sertel'le mutlu giden evliliklerinin anne-baba olarak taçlandırmışlardı. Tibet ve Mert adında ikiz evlatları olan ünlü çift, geçtiğimiz gün  oğullarının doğum gününü kutladı. Ozan Çobanoğlu, "Olabildiğince her anımı çocuklarımla geçirmeye özen gösteriyorum. Onların büyüdüğünü görmek çok güzel bir duygu" ifadelerini kullandı.

Ozan Çobanoğlu, Kanal D dizisi Arka Sokaklar hakkında ise "Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir projede yer alıyor olmanın verdiği gururu anlatmaya kelimeler yetmez. Çekimlerimiz yoğun şekilde devam ediyor" şeklin konuştu. İkizlerini gören takipçileri ise "Ne ara büyüdüler bunlar" gibi yorumlarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yüzlerde tebessüm oluşturan anlar! "En güzel doğum günü kutlamalarından"​

Demans hastalığına yakalanan Bruce Willis'in eşi isyan etti: Dünyadan haberi yok sanıyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Demans hastalığına yakalanan Bruce Willis'in eşi isyan etti: Dünyadan haberi yok sanıyorlar!
Ceyda Düvenci'nin paylaşımlarına yağmur yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci'nin paylaşımlarına yağmur yağdı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0