Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin yalvardı yakardı ama Ilıcalı Nuh dedi peygamber demedi!

Survivor All Star'da yarışan Yunus Emre, sık sık ceza alarak dillerden düşmüyor. Yunus Emre'nin bu kadar ceza almasına karşın Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin devreye girince itiraflar peşpeşe geldi.

Yunus Emre Özden, Survivor tarihinde en çok ceza alan yarışmacı olurken Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin devreye girdi. Özden, Acun Ilıcalı'nın sözlerini dinlerken duygudan duyguya geçiş yaptı. Yasemin Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezalarını düşürmek için babasından ricada bulunmuş. Acun ise ilk kez kızının bir ricasını reddettiğini söyledi.

Acun Ilıcalı ve kızı Yasemin Ilıcalı

Acun Ilıcalı ve kızı Yasemin Ilıcalı

ACUN ILICALI YASEMİN'İN YALVARMASINI ANLATTI

Yunus Emre hakkında açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, çok ceza aldığı için kızının kendisinden ricacı olduğunu anlattı. Ilıcalı, "Baba Yunus Emre'nin bir cezasını lütfen affet dedi, ancak ben de ona yaşı küçük ama yani sonuç itibarıyla bir hayat dersi vermek zorunda kaldım. Yasemin istiyor diye biz Yunus Emre'nin cezasını azaltamıyoruz. O yüzden Yasemin'i reddetmek zorunda kaldım, Yasemin de gerçekten çok üzüldü. Israr da etti olay 'baba lütfenlere' döndü. Ben Yasemin'i ne zaman kırdığımı hatırlamıyorum belki de hiç kırmamış olabilir sıkıntılı dakikalar yaşadım." dedi.

Survivor Yunus Emre Özden

Survivor Yunus Emre Özden

YUNUS EMRE'DEN UTANÇ İTİRAFI!

Yasemin'in ricasından çok utanan Yunus Emre, yemek çaldığını itiraf etti. Yarışmacı, "Çok özür dilerim, ben bu cezayı hak ettim Yasemin! Çok ceza yediğimden dolayı yemek çalarken yakalandım. Çalışanları zor durumda bırakacak şekilde olduğu için bu cezayı yedim" şeklinde konuştu.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0