Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya gerilimi! "Annesi namusumuza dokunuyordu"

Geçtiğimiz gün konuk olduğu programda Batuhan Karacakaya ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, gündeme bomba gibi düştü. Batuhan'ın Survivor All Star'a katılması hakkında konuşan Ilıcalı, Batuhan'ın annesi hakkında şoke eden sözler sarf etti.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra adlı programa konuk olarak katılan Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Batuhan'ın annesinin attığı tiviti için "Namusumuza dokunuyordu" dedi.

Batuhan Karacakaya

Batuhan Karacakaya

ACUN ILICALI'DAN ÇOK KONUŞULACAK BATUHAN ÇIKIŞI!

Program başladıktan 1 ay sonra Batuhan'ın kendisini aradığını söyleyen Acun Ilıcalı, "Bana telefonda 'abi ne düşünüyorsun?' diye sordu. Ben de 'Batuhan, biz seni her zaman yakıştırıyoruz, iyi bir yarışmacısın, görmek isteriz' dedim. O da 'Eğer isterseniz gelmek istiyorum' dedi, 'Tamam' dedim. Batuhan sevdiğim bir yarışmacı. Annesinin tiviti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" dedi.

Batuhanın annesinin tiviti

Batuhanın annesinin tiviti

Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya X hesabından yaptığı paylaşımda "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun! On gündür her yere yazdım çırpındım yine hakkı yenicek dedim. Karşılık bulamadım ben kimim ki. Duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor gitti oğlumun emekleri" ifadelerine yer vermişti.

Komedyen Özgür Turhan sahneden düştü! Sağlık durumunu açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Komedyen Özgür Turhan sahneden düştü! Sağlık durumunu açıkladı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0