Komedyen Özgür Turhan sahneden düştü! Sağlık durumunu açıkladı!

Başarılı komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki tek kişilik stand up gösterisinde sahnede düşmüştü. Ünlü komedyen Özgür Turhan apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Turhan sağlık durumuyla ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Sosyal medya ile tanınan ve çektiği video ile adından söz ettiren Özgür Turhan, İzmir'de sevenleriyle buluşmuştu. Tek kişilik stand up gösterileriyle hayranlarını güldüren Turhan, sahnede düşmüş hayranlarını korkutmuştu. Ünlü komedyen sevenlerine sağlık durumunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

"KABURGALARI KIRILDI"

Gösteri anında birden seyirci ile sahne arasındaki boşluğa düşen ünlü komedyen, düştüğü yerden espri yapmaya devam etmişti. O anda bile seyircileri güldürmeyi başaran ünlü komedyenin sağlık durumu hakkında bilgiyi ise eşi sosyal medya hesabından "Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim. Dün İzmir gösterisinde sahnede aşağıya düşüp baygınlık geçirmişti. Şekeri düşmüş ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özet bu. Özgür döndüğünde kendisi bir açıklama yapacaktır" şeklinde duyurmuştu.

"BİR DAHA DÜŞMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Turhan sağlık durumuyla ilgili "Sayın insanlar, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Şu anda dinleniyorum. En kısa zamanda sahneye dönüp bir daha düşmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Kurum'u gören Sefo sahneyi yarıda kesti! O anlar dikkat çekti

Avrupa'ya diz çöktüren Osmanlı yiğidi! Yüzlerce yıldır Balaban Hasan'ı unutmadılar

İLİŞKİLİ HABER

Avrupa'ya diz çöktüren Osmanlı yiğidi! Yüzlerce yıldır Balaban Hasan'ı unutmadılar
Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya gerilimi! "Annesi namusumuza dokunuyordu"

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya gerilimi! "Annesi namusumuza dokunuyordu"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 1 ay önce

Belayı çağırda gelsin,sözünü unutma bakalım ne zaman düşüş..!