Rasim Öztekin için düzenlenen anma gecesine katılmayan Pelin Öztekin törene değil, maça gitti!

Seksenler dizi ekibi tarafından, 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin için dün bir anma töreni düzenlendi. Geceye katılmayan Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'in gittiği Galatasaray maçından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Rasim Öztekin, 2021 yılının Mart ayında geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybetti. Son olarak yer aldığı Seksenler adlı dizideki Fehmi karakteri ile izleyici karşısına çıkan usta ismin vefatı sevenlerini oldukça derinden etkiledi. 8 Mart 2021 tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı ise Seksenler dizi ekibi tarafından bir anma töreni düzenlendi. Usta ismin oyuncu kızı Pelin Öztekin'in törene katılmaması ise akıllarda soru işareti oluşturdu.

Seksenler ekibinden Rasim Öztekin için anma gecesi! Usta oyuncunun ölüm yıl dönümünde...İLİŞKİLİ HABERSeksenler ekibinden Rasim Öztekin için anma gecesi! Usta oyuncunun ölüm yıl dönümünde...

GECENİN GELİRİ BAĞIŞLANACAK

TRT'de yayınlanan Seksenler dizisindeki usta oyuncunun rol arkadaşları tarafından düzenlenen anma gecesinde İlker Ayrık ve Özlem Türkad sunuculuk yaptı. Gecede usta oyuncunun 41 yıllık sanat hayatının anlatıldığı bir belgesel yayınlanırken İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi'nde yapılan gecenin tüm geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Rasim Öztekin Tiyatro Bursu'na bağışlandı.

BABASI İÇİN DÜZENLENEN TÖRENE DEĞİL, MAÇA GİTTİ!

Usta isim için düzenlenen geceye katılmayan Pelin Öztekin ise sonrasında yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. Babası için düzenlenen anma törenine katılmayan, babası gibi koyu Galatasaray taraftarı olan ünlü oyuncu tören yerine Galatasaray-Çaykur Rizespor maçına gitti. Öncesinde "Maç mı var?" notuyla paylaşım yapan Öztekin daha sonrasında stattan paylaşımda bulunarak "Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasim'im" ifadelerini kullandı.

Oyuncu, babasının ölüm yıl dönümünde yaptığı bir başka paylaşımda ise usta oyuncu ile karelerini "Babiş diyemeden 'Peloş' diye seslenişi duyamadan geçen 3 yıl" notuyla paylaştı.

Merve Özbey'den alkış toplayan hareket! 10 yetim kız çocuğunun eğitimi için umut olacak

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey'den alkış toplayan hareket! 10 yetim kız çocuğunun eğitimi için umut olacak
Kızılcık Şerbeti izleyiciyi çileden çıkarmaya devam ediyor! O sahne sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti izleyiciyi çileden çıkarmaya devam ediyor! O sahne sosyal medyada gündem oldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Rebelboy1903 1 ay önce

ÇYDD nin adının anıldığı bir yerde bulunmaması daha iyi olmuş

Tepki 1 ay önce

İyi yapmış herkes çydd'yi desteklemek zorunda mı..!?