Meghan Markle zorbalıklara isyan etti: İnsanlığımızı unuttuk!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin asi gelini Meghan Markle, katıldığı bir etkinlikte sosyal medyanın etkileri üzerine dikkat çeken itiraflarda bulundu. Hamilelik döneminde zorbalığa maruz kaldığını dile getiren Markle, "Bu kişi arkadaşınız, anneniz veya kız kardeşiniz olsaydı yapmazdınız" diyerek sitem etti.

2020 yılında radikal bir karara imza atarak İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakan ve ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çifti, her ne kadar aileden ayrılmış olsa da gündemin en çok konuşulan isimleri olmayı başarıyor.

South by South West SXSW konferansı

South by South West SXSW konferansı

Son olarak ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen South by South West (SXSW) adlı medya konferansına katılan asi gelin Meghan Markle, sosyal medyadaki "sonu gelmeyen toksik yapıyı" eleştirdi ve çocuklarına hamile olduğu sırada zorbalığa uğradığını itiraf etti.

Sosyal medyada kullanıcıların "insanlıklarını unuttuklarını ve bunun değişmesi gerektiğini" söyleyerek isyan eden Markle "Sosyal medyada ve online dünyada uğradığım tacizlerin ve zorbalığın en büyük kısmını Archie ve Lili’ye hamileyken yaşadım" diyerek yaşadığı zorlu günleri anlattı.

Meghan Markle

Meghan Markle

İnsanları daha hassas olmaya davet eden Markle, "Eğer bir kadın hakkında kötü yorumlar okuyorsanız bunu neden arkadaşınızla paylaşmak istiyorsunuz? Bu kişi arkadaşınız, anneniz veya kız kardeşiniz olsaydı yapmazdınız" şeklinde konuştu.

Eşinin her bir sözünü en önden can kulağıyla dinleyen Prens Harry'nin desteği sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez 40 milyon TL'lik kullandı! O anlar gündem oldu

Orhan Gencebay'dan Murat Kurum'a övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'dan Murat Kurum'a övgü dolu sözler!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0