Orhan Gencebay'dan Murat Kurum'a övgü dolu sözler!

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum ile katıldığı canlı yayında, Kurum için bestelediği şarkının hikayesini anlattı.

"31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, siyasi partilerin adayları hem alanlarda hem de medyada kendilerini her anlamda seçmene anlatmayı sürdürüyor. Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve ünlü ses sanatçısı Orhan Gencebay, Habertürk Tv'ye konuk oldu. 

"İNSANİ YÖNÜNÜ ÇOK SEVDİM"

Orhan Gencebay da Murat Kurum'u bakanlık dönemin tanıdığını belirterek şunları söyledi:

"Bakanlık döneminde tanıştık. Bakanlık dönemindeki başarılarını gördüm çok takdir ettim, çok sevdim. Kim bilir daha ne görevlere gelecek sayın başkanımız. İnsani yönünü çok sevdim, efendiliğiyle, çalışkanlığıyla, entellektüel birikimiyle başarılı bir insan. Ben de dayanamadım başkanıma bir şarkı hediye etmek istedim."

Meghan Markle zorbalıklara isyan etti: İnsanlığımızı unuttuk!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle zorbalıklara isyan etti: İnsanlığımızı unuttuk!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0