Şener Şen Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze töreninde vatandaşa sert çıkıştı!

Usta sanatçı Kayhan bugün Feriköy Mezarlığı'na defnedildi. Sanat camiasından birçok kişi katılırken Şener Şen'in cenaze töreninde fotoğraf çekilmek isteyenlere verdiği tepki dikkat çekti.

Sanat camiasının sevilen isimlerinden biri olan oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı nedenden dolayı 9 Mart'ta hayata gözlerini yummuştu. Feriköy Mezarlığı'na defnedilen usta sanatçının cenaze törenine birçok ünlü isim katılırken Şener Şen'in vatandaşa verdiği tepki ide gündem oldu.

Suna Yıldızoğlu eski eşi Kayhan YıldızoğluİLİŞKİLİ HABERSuna Yıldızoğlu eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na gözyaşları içinde veda etti!

FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İSTEYEN VETANDAŞA SERT TEPKİ

Usta oyuncunun kızı Sibel Aybar, cenaze töreninin Pazartesi günü öğlen namazında Levent'ten kaldırılacağını duyurmuştu. Bugün öğlen vaktinde cenaze namazı kılınan Yıldızoğlu, gözyaşları içinde defnedildi. Çok sayıda sanatçı katılırken Şener Şen'in fotoğraf çekilmek isteyen hayranına sert çıkışması gündem oldu.

Şen, "Özel bir kişilikti. Eskilerin şahsına münhasır dedikleri kişi. İstediği gibi yaşadı. Farklı biriydi. En zor koşullarda bile mizahla hayata tutunmasını bilirdi. Allah rahmet eylesin" diye konuştu. 

Bir hayranının yanına yaklaşıp fotoğraf çekilmek istemesi üzerine Şener Şen'in sert bir ifadeyle "Yav gidin yav!" diyerek sesli bir şekilde tepki gösterdi.

Suna Yıldızoğlu eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na gözyaşları içinde veda etti!

İLİŞKİLİ HABER

Suna Yıldızoğlu eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na gözyaşları içinde veda etti!
Kerem Alışık'ın yeni elektrikli aracı hayrete düşürdü! Fiyatı ise...

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Alışık'ın yeni elektrikli aracı hayrete düşürdü! Fiyatı ise...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0