Kerem Alışık'ın yeni elektrikli aracı hayrete düşürdü! Fiyatı ise...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Kerem Alışık, geçtiğimiz günlerde İstanbul caddelerinde görüntülendi. Ünlü oyuncu, yayınlanan görüntülerden kısa bir süre sonra yeni aldığı arabası ile sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun arabasının değeri ise dudak uçuklattı.

Yeşilçam'ın unutulmayan isimlerinden Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık, babasının izinden giderek oyuncu olmuştu. Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, bu kez yeni arabası ile dikkatleri üzerine topladı. 

Kerem Alışık

Kerem Alışık

ARABANIN FİYATI MERAK KONUSU OLMUŞTU!

'Bir Zamanlar Çukurova', 'Kara Sevda', 'Kartallar Yüksek Uçar', 'Kara Kutu' gibi popüler yapımlarla oyunculuk kariyerinde ivme kazanan ünlü oyuncu, siyah elektrikli Porsche Taycan model bir araba alarak çevreci bir tutum sergiledi. Elektrikli otomobil teknolojisinin sağladığı çevre dostu avantajların yanı sıra hızlı şarj özellikleriyle de öne çıkan aracın 10 milyon TL olduğu öğrenildi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan haber üzerine Kerem Alışık'ın araba tercihi sosyal medyada gündem oldu. 

İşte, Kerem Alışık'ın aldığı o araba modeli... 

Kerem Alışık araba modeli

Kerem Alışık araba modeli

MS Hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın son hali korkuttu!

İLİŞKİLİ HABER

MS Hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın son hali korkuttu!
Şener Şen Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze töreninde vatandaşa sert çıkıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Şener Şen Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze töreninde vatandaşa sert çıkıştı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0