Hande Sarıoğlu canlı yayında ilahi seslendirdi! O anlar dikkat çekti

Spor spikeri olarak bilinen Hande Sarıoğlu, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucusu olarak sevenlerinin karşısına geçti. Yaptığı net yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Hande Sarıoğlu canlı yayında ilahi seslendirdiği anlar dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kariyerine spor spikeri olarak başlayan Hande Sarıoğlu, özel hayatı ve iddialı sözleriyle sık sık gündeme geliyor. Şimdilerde ise Söylemezsem Olmaz programıyla ekran karşısına geçen Hande Sarıoğlu, bu kez başka bir konuyla dikkatleri üzerine çekti. Ramazan ayının ilk gününde canlı yayında söylediği ilahi ile sosyal medyada gündem olan Hande Sarıoğlu, o anları Instagram hesabından paylaştı.

CANLI YAYINDA İLAHİ SESLENDİRDİ

Programdan görüntüleri alıp sosyal medya hesabından paylaşan Sarıoğlu, şunları ifade etti:

"Hoş geldin 'Ya Şehr-i Ramazan' çocukken annemle cuma okumalarına giderdik komşulara, annem Yasin okurdu, arkasından da ben ilahi okurdum. Rahmetli anneannem de telefonla arar hadi bana ilahi oku kızım derdi. Bugün yeni haftaya Ramazan ayının coşkusuyla başladık. Ve ben de bu coşkuyu çocukluğumdan taşıdığım maneviyatla programa taşıyıp ilahi okudum. Ramazan ayımız mübarek olsun, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirsin."

 

Osmanlı'da padişahlar ne yerdi? İşte padişahların en sevdiği yemekler

İLİŞKİLİ HABER

Osmanlı'da padişahlar ne yerdi? İşte padişahların en sevdiği yemekler
Acun Ilıcalı: Akıl tutulması yaşadım! Survivor Poyraz'dan şoke eden olay

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı: Akıl tutulması yaşadım! Survivor Poyraz'dan şoke eden olay
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0