Acun Ilıcalı: Akıl tutulması yaşadım! Survivor Poyraz'dan şoke eden olay

TV8 ekranlarında yer alan Survivor yarışmasında izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Poyraz isimli yarışmacının Dominikli bir adamın evine girerek çuvalla yiyecek aldığı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. İşte akıl tutulması yaşatan o anların detayları...

Yaptığı programlarla adını zirveye taşımayı başaran Acun Ilıcalı, son zamanların en çok izlenen Survivor yarışmasında akıllara duyrgunluk veren bir olayı kamuoyuna duyurdu. Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı, 'Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz.' ifadelerini kullandı.

Survivor Poyraz

Survivor Poyraz

"AKIL TUTULMASI YAŞADIM"

Bu yıla kadar bu All Star'da daha önce hiç görmediğimi gördüm diyerek konuya giren Acun Ilıcalı, "Aklımı hayalimi durduran böyle bir şey nasıl olur diyebileceğim böyle bir olayda hiç olmadı. Şöyle söyleyeyim; 'Poyraz bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla giriyor. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle dolu bir ev. Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup yoluna devam ediyor. 

Survivor Poyraz

Survivor Poyraz

Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Ve konunun muhatabı Poyraz! Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz.' ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı Poyraz

Acun Ilıcalı Poyraz

15 ÖDÜLDEN YARARLANAMAYACAK

Adamın polise giderek şikayette bulunacağını fakat duruma müdahale ettiğini açıklayan Acun Ilıcalı, Poyrazın cezasını duyurdu. Ilıcalı, " Bu yaptığın cüretteki son nokta. Eğer tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın. İtiraf eden varsa, 'Ben de varım' diyen varsa Poyraz'ın cezasında indirime gideceğiz." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MS Hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın son hali korkuttu!

Hande Sarıoğlu canlı yayında ilahi seslendirdi! O anlar dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Hande Sarıoğlu canlı yayında ilahi seslendirdi! O anlar dikkat çekti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 9

GERÇEK 1 ay önce

ŞAKA HERHALDE kafayı yemesi lazım birinin bunu yapması için yunus emre çatlak tı ama poyaz sınırları aşmış

Gülünç 1 ay önce

Güzel tezgah güzel kurgu

Kaleiçi 1 ay önce

Hırsızlar Türk milletini oralardada rezil etmişsiniz bunlar para için analarını satarlar 20 senede nekadar çok değişti bu insanlar

Roblox 1 ay önce

Acun beyi derhal adalet bakanı yapalım. Bence ceza diğerlerinden daha caydırıcı

Gariban 1 ay önce

Kötü örnekler diskalifiye olmalı. Çünkü bir sezon boyunca görünerek kötü örnek olacak. Eğer birde şampiyon olsa, hırsızdan da şampiyon oluyormuş diyecekler.

Yorumların Tümünü Okuyun