Bülent Serttaş'tan oje süren erkek ünlülere sert tepki! "Saygı duyamıyorum"

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş etek giyen ve oje süren erkek ünlü isimlere sert çıktı! Serttaş, "Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum. Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak." dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kıbrıs'ta bir otelde sahne alan Bülent Serttaş, basın muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Kadınların hep arzu ettikleri hayatı yaşaması dileklerinde bulunan Serttaş, mutlu birlikteliğin sırrını açıkladı: "Sırrı sevgi ve saygı. Özellikle saygı. Saygıyı yitirmediğimiz sürece sevgi zaten bitmez. 22 yılı bitiriyoruz. Darısı gençlerimizin başına". Ünlü şarkıcı son dönemde etek giyen ve oje süren erkek sanatçılar hakkında da sert ifadeler kullandı.

Bülent Serttaş

Bülent Serttaş

BÜLENT SERTTAŞ SERT ÇIKTI! "SAYGI DUYAMIYORUM"

Son bazı erkek ünlü isimlerin dönemde etek giyip oje sürmesine ilişkin konuşan Bülent Serttaş, "Bugün etek giyen ve oje süren, yarın ruj sürer. Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum. Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" şeklinde konuştu.

Bülent Serttaş

Bülent Serttaş

"HANIM HEP BENİ MAT EDİYOR"

Ünlü şarkıcı "Romantik misinizdir" sorusu üzerine "Hanım hep beni mat ediyor. Onun sürprizleri daha büyük" dedi. Sektörde 41. yılını dolduran Serttaş, bu yılı görkemli bir konserle kutlayacağını belirtti. Serttaş, "Açıkhavada kutlayacağız. İstanbul'da görülmemiş konser vermek istiyorum. Güzel şarkılarım yakında gelecek. Bize 'türkücü ve arabeskçi' diyorlar. En çok eğlenilen şarkılar ise türkü ve arabesk. Kendileri bile sahne yaptığı zaman Türk halk müziği ve 'Ankara'nın Bağları' şarkısıyla coşturuyorlar" dedi.

"Bana Beni Anlat" filminin basın gösterimi gerçekleşti

İLİŞKİLİ HABER

"Bana Beni Anlat" filminin basın gösterimi gerçekleşti
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0