"Bana Beni Anlat" filminin basın gösterimi gerçekleşti

Kadrosunda Cem Belevi, Hande Arısoy, Eren Pekgöz, Kahraman Sivri, Cemal Hünal, Serkan Kuru gibi oyuncuların yer aldığı "Bana Beni Anlat" filminin basın gösterisi gerçekleşti. 15 Mart'ta vizyona girecek olan filmin oyuncuları basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Geçtiğimiz günlerde Cem Belevi, yayınlanan cami imamı sahnesi ile güldürmüştü. Belevi, Bana Beni Anlat filminde demans hastası Çınar karakterini oynayacak. Karakteri hakkında konuşan Belevi, "Bir gün gören bir körü oynarken ertesi gün itfaiyeci oldum. Bir gün cami imamını canlandırdım ertesi gün falcı oldum çok eğlenceli bir set geçirdik" dedi.

Bana Beni Anlat filmi

Bana Beni Anlat filmi

BANA BENİ ANLAT BASIN OYUNCULARI BASIN MENSUPLARININ SORULARINI CEVAPLADI

Filmde birçok farklı sahnede yer alan Cem Belevi, bir sahnede fal bakan bir rolü oynuyor. Bu sahneyle ilgili konuşan Belevi, bilimsel bir temeli olduğu için kişisel hayatında astrolojiye faldan daha çok inandığını ifade etti. Ünlü oyuncu, "Bazen geçirdiğim haftayla sosyal medyada burcumun haftalık yorumlarını kıyaslıyorum birebir yaşadığım şeyleri yazıyorlar. Astrolojiye inanıyorum." dedi.

Rol arkadaşı Hande Arısoy ise "Cem’in senaryolarının kenarlarında 777 yazdığını gördüm" dedi ve Cem Belevi’nin sadece astroloji değil enerjiyle de ilgili olduğunu söyledi. Arısoy, filmle ilgili olarak ayrıca "Bugünü çok bekledik. Set arkasında çok eğlenceli zamanlar geçirdik. Şimdi filmimizi vizyona soktuğumuz için çok mutluyuz." ifadelerine yer verdi.

Cem Belevi ve Hande Arısoy

Cem Belevi ve Hande Arısoy

"SETTE GERGİN ANLAR YAŞADIK"

Oyunculardan Eren Peköz sette eğlenceli olduğu kadar stresli zamanlar da yaşadıklarını söyledi. Peköz filmdeki bir sahnenin çekimini anlatarak "Bir yamaç paraşütü sahnemiz vardı. Sahne öncesi ya paraşüt açılmazsa diye gerilmiştim. Hakikaten de paraşütün bir kısmı açılmadı. Kazasız belasız sahneyi tamamladık ama oldukça gerildik" şeklinde konuştu.

Bana Beni Anlat filmi basın gösterimi

Bana Beni Anlat filmi basın gösterimi

CEMAL HÜNAL GÖSTERİME KATILMADI

Filmde konuk oyuncu olarak rol alan Cemal Hünal, Bana Beni Anlat filminin basın gösterimine katılmadı. Cem Belevi, bu duruma ilişkin uan sette olduğunu biliyorum. Çekim takvimini ayarlayamadığı için bu akşam katılamadı aramızda hiçbir problem yok" ifadelerine yer verdi.

CEM BELEVİ'DEN PEŞ PEŞE PROJELER!

Bana Beni Anlat filminin çekimleri geçen yıl Ekim ayında tamamlanmıştı. Belevi, "Bu filmi tamamlayalı bir buçuk yıl oldu. Vizyon tarihi diğer projelerim ve yeni albümle aynı döneme denk gelince hepsi çok peş peşe oldu. Oyunculuğu da şarkıcılığı da çok seviyorum. Bu kadar iyi oyuncu arasında ahkam kesmek istemiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yeni albümüme çok güveniyorum. Tamamen ters köşe bir albüm geliyor. Yepyeni bir imaj ve farklı bir sound olacak" şeklinde konuştu.

Bana Beni Anlat filmi basın gösterimi

Bana Beni Anlat filmi basın gösterimi

Yapımcılığını MSM Yapım olarak Mehmet Ali Şan’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise aynı zamanda filmin senaryosunu yazan Fuat Yılmaz’ın oturduğu "Bana Beni Anlat" filminin başrollerini Cem Belevi ve Hande Arısoy paylaşırken filmin oyuncu kadrosunda ise Eren Pekgöz, Kahraman Sivri, Serkan Kuru, Gülnihal Demir, Açelya Elmas, Rukiye Bektaş ve Dilan Dimil bulunuyor. Bana Beni Anlat filmi 15 Mart’ta vizyona giriyor.

Melisa Şenolsun'un davet tarzı olay oldu! Kıyafetindeki detaya dikkat

İLİŞKİLİ HABER

Melisa Şenolsun'un davet tarzı olay oldu! Kıyafetindeki detaya dikkat
Bülent Serttaş'tan oje süren erkek ünlülere sert tepki! "Saygı duyamıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Serttaş'tan oje süren erkek ünlülere sert tepki! "Saygı duyamıyorum"
Gamze Özçelik'ten Ramazan paylaşımı! "Elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için..."

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten Ramazan paylaşımı! "Elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için..."

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0