Gamze Özçelik'ten Ramazan paylaşımı! "Elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için..."

Oyunculuk kariyerini bırakarak kurucusu olduğu vakfın faaliyetleriyle yardıma muhtaç insanlar için dünyanın dört bir yanında görev alan ünlü isim Gamze Özçelik, bu kez sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçmişte yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla tanınan ve daha sonra kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneğinin faaliyetleriyle dikkatleri üzerine toplayan ünlü isim Gamze Özçelik, geçtiğimiz günlerde Endonezya'ya gitmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile Gamze Özçelik, Ramazan ayının ilk gününü takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin sevgi dolu paylaşımı beğeni rekoru kırdı. 

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

"HAYIRLI RAMAZANLAR!"

Yaptığı sosyal medya paylaşımı sırasında 7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılara ve tüm İslam aleminin çektiği zorluklara dikkat çeken Gamze Özçelik, Ramazan ayında da Umuda Koşanlar Derneği ile çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Yayınlanan görüntülerden kısa bir süre sonra Gamze Özçelik'in paylaşımı sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni aldı. 

İşte, Gamze Özçelik'in o paylaşımı...

"Bana Beni Anlat" filminin basın gösterimi gerçekleşti

İLİŞKİLİ HABER

"Bana Beni Anlat" filminin basın gösterimi gerçekleşti
Gupse Özay ile Oscar'daki en güçlü adaylardan Lily Gladstone'un benzerliği gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gupse Özay ile Oscar'daki en güçlü adaylardan Lily Gladstone'un benzerliği gündem oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0