Gupse Özay ile Oscar'daki en güçlü adaylardan Lily Gladstone'un benzerliği gündem oldu

Oscar ödüllerinde yaşanan bir olay sosyal medyada gündem oldu. Hollywood yıldızı Lily Gladstone ile Gupse Özay'ın benzerliği görenleri şoke etti. Özay da yapılan esprilere karşılık verdi.

Geçtiğimiz gün 96. Oscar Ödülleri ABD'nin Los Angeles kentinde, Hollywood Bulvarı'nda bulunan Dolby Theatre'da sahiplerini buldu. Gecede Emma Stone En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı. Sahnede Emma Stone ödül konuşması yaparken, Lilly Gladstone'un kameralara yansıyan görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Hollywood yıldızının Gupse Özay ile benzerliği görenleri şaşırttı.

Gupse Özay

Gupse Özay

GUPSE ÖZAY İLE HOLLYWOOD YILDIZININ BENZERLİĞİ GÜNDEM OLDU

Lily Gladstone, Emma Stone sahnede ödül konuşması yaparken ekranlara geldi. Gözleri dolan Gladstone'un Gupse Özay ile benzerliği şoke etti. Gupse Özay, sosyal medya hesabından esprili bir karşılık verdi.

Gupse Özay paylaşımı

Gupse Özay paylaşımı

Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma'yı tebrik ediyorum" dedi.

Gamze Özçelik'ten Ramazan paylaşımı! "Elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için..."

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten Ramazan paylaşımı! "Elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için..."
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0