Ekin Koç 11 sene önceki haliyle karşılaştırıldı! "Yıllar geçti Ekin Koç değişmedi"

Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas' ile ekranlara geri dönen Ekin Koç, yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzüyle gündem oldu. 11 sene önceki haliyle karşılaştırılan Ekin Koç'un yüzünde hiçbir değişiklik olmaması "Yıllar geçti Ekin Koç değişmedi" dedirtti.

2013 yılında 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisi ile adını duyuran ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ekin Koç, şimdilerde yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas' ile dikkatleri üzerine çekti. Magazinden uzak yaşam süren, kariyerindeki performansıyla da parmakla gösterilen Ekin Koç, sosyal medyada gündem oldu. 11 yıl önceki hali ile benzerliği kafalarda soru işareti oluşturdu.

Ekin Koç

Ekin Koç

"YILLAR GEÇTİ EKİN KOÇ DEĞİŞMEDİ"

2013 yılına ait bir görselle şimdiki halini bir araya getiren görselde hiçbir şeyin değişmeyişi sosyal medyaya damga vurdu.

Ekin Koç benzerliği ile dikkat çekti

Ekin Koç benzerliği ile dikkat çekti

Ekin Koç'u görenler ise 'Yıllar geçti Ekin Koç değişmedi' , ' Bu adam vampir olmalı nasıl değişmez' , 'Bu durum imkansız ben bir günde çöküyorum' , 'Bu ekonomide aynı kalmak büyük başarı' tarzında yorumlar yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gamze Özçelik'ten Ramazan ayı paylaşımı! "Elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için..."

Teşkilatın yıldız ismi Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! Altın yükselişine isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilatın yıldız ismi Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! Altın yükselişine isyan etti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

amca 1 ay önce

adam daha 32 yaşında daha neyin değişiminden bahsediyosunuz. 40 I bi geçsin bakalım görecez.