Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Poyraz'a kol kanat geldi!

Survivor yarışma programında geçtiğimiz günlerde yarışmacılardan Poyraz'ın yaptığı hırsızlık olayı gündeme düşmüştü. Acun Ilıcalı'nın 'Akıllara durgunluk veren' olay olarak nitelendirdiği duruma Mehmet Ali Erbil'den şoke eden savunma geldi.

Survivor All Star'da yaşanan hırsızlık olayının yankıları hala devam ediyor. Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir vatandaşın evine gizlice girdiğini belirten Acun Ilıcalı, olayın polise intikal etmemesi için uğraştıklarını belirtmişti. Evin silahlı güvenlik tarafından korunduğunun da altını çizen Ilıcalı, erzakları adaya getirdiği için Poyraz'ın ceza olarak 15 ödülden yararlanamayacağını söylemişti. Yaşanan durum sonrasında Mehmet Ali Erbil'den müstakbel damadını savunan bir açıklama geldi.

Acun Ilıcalı: Akıl tutulması yaşadım! Survivor PoyrazİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı: Akıl tutulması yaşadım! Survivor Poyraz'dan şoke eden olay

Mehmet Ali Erbil Poyraz

Mehmet Ali Erbil Poyraz

SURVİVOR İNSANA NELER YAPTIRIYOR

Acun Ilıcalı'nın yaşanan durumu kamuoyuna duyurmasından sonra bir magazin programına mesaj atan Mehmet Ali Erbil, müstakbel damadını şu sözlerle savundu: "Yiğit Poyraz Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Bir yarışma insana neler yaptırıyor! Hem tek başına da yapmamış zaten."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO; 

Gamze Özçelik'ten Ramazan ayı paylaşımı! "Elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için..."

Bahar Öztan ve Seda Sayan'la olan bağı ortaya çıktı! Meğer yıllar önce birlikte çalışmışlar!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Öztan ve Seda Sayan'la olan bağı ortaya çıktı! Meğer yıllar önce birlikte çalışmışlar!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

mustafa 1 ay önce

robert boğazici mezunu hırsızlık yapamaz diye anayasa maddesimi var

Murat gözükara 1 ay önce

Ev silahlı kişilere korunuyor... Bu adam bu evden erzak çalıyorsa... Rahatça.... Bu adamın geçmişi bu işin piri.... Memet ali bey savunma.... Malın giderse yakında şaşma...

Murat gözükara 1 ay önce

Bu damat senin malında çalarsa şaşmam

Faruk ucar 1 ay önce

utanmaz memleketin yüz karasını hala haberlere taşımak utanç verici iğren bir adam