Şeyma Subaşı'dan gündem olan paylaşım: "Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim"

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı, şimdi de Ramazan temalı paylaşımıyla gündem oldu. Subaşı, bütün takipçilerini Ramazan'ın ruhuna saygı duymaya çağırdı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl Mısırlı zengin bir iş insanı ile evlenmiş ve kısa süre sonra boşanmıştı. Instagram hesabında 3 milyona yakın takipçisi bulunan ünlü isim paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Subaşı, Ramazan ayına özel bir paylaşım yaptı ve takipçilerini Ramazan'ın ruhuna saygı duymaya davet etti.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

ŞEYMA SUBAŞI'DAN RAMAZAN PAYLAŞIMI

Özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Şeyma Subaşı, bu kez Ramazan paylaşımıyla konuşuldu. Subaşı, instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla "Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım." dedi.

 

Şeyma Subaşı'nın Ramazan paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul trafiğinde kalan Emre Kınay kendini kaybetti!İmamoğlu'na kızacağına devleti hedef aldı

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul trafiğinde kalan Emre Kınay kendini kaybetti!İmamoğlu'na kızacağına devleti hedef aldı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

anadolu... 1 ay önce

Ramazan kim sen kim...? Bu mecraya siz yabancısınız. Ki neyi ifade ettiğinin farkında olmak bile sana çok uzak....