İstanbul trafiğinde kalan Emre Kınay kendini kaybetti!İmamoğlu'na kızacağına devleti hedef aldı

Çektiği videolarla sosyal medyada sık sık konuşulan oyuncu Emre Kınay, İstanbul trafiğine isyan ettiği paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. İstanbul trafiğinde kalan Kınay, Ekrem İmamoğlu'na kızacağına devleti ve halkı hedef aldığı çirkin sözlerle adeta kendini kaybetti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İyi Parti'li oyuncu Emre Kınay, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yol yapım çalışması sebebiyle uçağını kaçırmış ve çektiği video ile tepkisini göstermişti. İstanbul'un trafik gazabına yeniden uğrayan Kınay, bu sefer adeta kendini kaybetti. İBB'nin iş bilmezliği sebebiyle İstanbulluların adeta kabusu haline gelen trafik sorunundan veryansın eden oyuncu Kınay, konuyla ilgili olarak Ekrem İmamoğlu'na kızacağına devleti ve halkı hedef gösterdi. Kaydettiği videoda beddua edip hakaretler savuran Kınay, sosyal medyada kullanıcılar tarafından tepki topladı.

 Emre Kınay

Emre Kınay

CHPİLİŞKİLİ HABERCHP'yi destekleyen Emre Kınay şimdi de İBB'ye ateş püskürdü! "Dingo’nun ahırına döndü memleket"

"SEÇİME DE GİTMİYORUM, SANDIĞA DA GİTMİYORUM..."

İstanbul Kadıköy'de oturduğu bilinen oyuncu sosyal medya hesabı üzerinde açtığı canlı yayında adeta ateş püskürdü. İstanbullular için adeta çekilmez bir çile olan ulaşım sorunundan şikayetçi olan Kınay, sözleriyle adeta hedef şaşırttı. "1,5 saattir 700 metre gideceğim, 700 metre.. Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın! İstanbullu zaten susmuş artık. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum! Herkesi de protesto etmeye çağırıyorum!" sözleriyle halkı açıkça protestoya davet eden Kınay sözleriyle şoke etti.

İMAMOĞLU'NA KIZACAĞINA DEVLETİ HEDEF ALDI!

"Neyin hizmeti bu be? Bu ne ya? Vergi veriyorum ya ben 700 metre sonraki evime gidemiyorum bir buçuk saattir. Çakarlı arabalarla ilerleyip sağdan sağdan gidiyorsunuz her yere, ya rezillik bu rezillik! Hangi ülkede var böyle bir salaklık? Bu kadar vergi toplayıp ülkesindeki insanına bu kadar hizmet etmeyen bir devlet söylesenize bana! Bir tane! Yol yok, evine gidemezsin, herkes çok biliyor ama!" sözleriyle veryansına devam eden Kınay, "Ondan sonra yok Ekrem İmamoğlu'na laf etti, valiye soruyorum işte, İstanbul valisine. Fenerbahçe stadındaki maçlarda niye Kadıköylüye çektiriyorsun bu eziyeti? Kim verdi sana bu yetkiyi? Vergiyi ben veriyorum, niye kapatıyorsunuz abi yolu?" ifadelerini kullanarak İstanbul trafiğinin sorumlusu olan İmamoğlu'na kızacağına resmen devleti hedef aldı.

 Emre Kınay İstanbul trafiği isyanı

Emre Kınay İstanbul trafiği isyanı

BEDDUA EDEREK KAPATTI!

"Bir süre sonra yolun açıldığını söyleyen Kınay, "Yol açıldı ben kapatıyorum hadi eyvallah! Bakın başınızın çaresine, Allah kahretsin topunuzu, topumuzu!" sözleriyle beddua ederek canlı yayını kapattı.

Şeyma Subaşı'dan gündem olan paylaşım: "Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim"

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı'dan gündem olan paylaşım: "Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim"
Kayahan'ın vefatından sonra Alper Kömürcü ile evlenen İpek Açar'dan samimi itiraflar!

İLİŞKİLİ HABER

Kayahan'ın vefatından sonra Alper Kömürcü ile evlenen İpek Açar'dan samimi itiraflar!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 23

Ugur 1 ay önce

İnsan müsveddesi

bidon 1 ay önce

niye haber olmuş ki

Dost 1 ay önce

Yahu türkiye bu zibidileri lafini sözünp bilmeyenleri yobazlari sanatci diye lange etmezmi glrgüsüz utanmadan cok sevdigin imamogluna söyle nerdeymis devlet devlet burdada sen 5 senedir nerdeydin 5 senedir bu adam bir civi cakmadi yinede imamoglu diye desdek veren sizsiniz kimyasi bozuklar

Bandırmalı 1 ay önce

Bu delikanlının yaşı tutmadığı için bilmez. Sene 68, Demirel 1. köprü projesini başlattı. CHP karşı çıktı. Sene 84 Özal 2. Köprü projesini başlattı, CHP karşı çıktı. Sene 2016 Erdoğan 3. köprü projesini yaptı CHP karşı çıktı. Yeri deldi, Boğazı geçti, CHP karşı çıktı. Metro ağını tamamlayacakken hahamoğlu geldi, temel atmama törenleri düzenledi. be hey gafil, suçlu belli, niye ortaya sallıyorsun.

müslüm baba 1 ay önce

Şuna birisi bi rol , bi iş versin.. Boşta kalıp unutulunca böyle oluyor insan

Yorumların Tümünü Okuyun