Kayahan'ın vefatından sonra Alper Kömürcü ile evlenen İpek Açar'dan samimi itiraflar!

1999-2015 yılları arasında Kayahan'la evlilik sürdüren İpek Açar'ın bu evlilikten Aslı Gönül adında bir kızı olmuştu. Açar, Kayahan'ın vefatından sonra Alper Kömürcü ile ikinci evliliğini yapmış ve Aralık 2023'te de Ömer adını verdikleri oğullarını kucaklarına almıştı. Açar, katıldığı programda eşiyle nasıl tanıştıklarını anlattı.

İpek Açar, Kayahan'ın vefatından sonra bulduğu aşkıyla nasıl tanıştığını ilk kez detaylıca açıkladı. Katıldığı programda yeniden birini sevemeyeceğini düşündüğü bir dönemde Kayahan adına gerçekleştirilen bir konserde tanıştıklarını itiraf etti.

İPEK AÇAR İLE ALPER KÖMÜRCÜ'NÜN TANIŞMA HİKAYESİ

Samimi açıklamalarda bulunan İpek Açar, "İyi ki Doğdun Kayahan konserleri vesilesiyle tanıştık. Ben konseri senfonik olarak yapmak istedim ve İskender Paydaş 'Alper var çok yetenekli o kalkar bunun altından ancak, bunlar çok kolay şarkıları değil, senfonik aranjelerinin yapılması ve yazılması lazım, ben sizi tanıştırayım, ben de olurum orkestranın içinde ama Alper orkestrayı yönetsin ve aranjeleri yapsın' dedi. İskender tanıştırdı beni" dedi.

İpek Açar ve Alper Kömürcü

İpek Açar ve Alper Kömürcü

"KAYAHAN'DAN SONRA KİMSEYİ SEVEMEM SANIYORDUM"

Kayahan'la geçirdiği yılları güzelliklerle yâd eden Açar, "Hayat her seferinde koca koca laflar edince, büyük büyük tokatları bize atmayı çok seviyor. Benim kalbim Kayahan'la dolu, o hayatta olmasa bile bir tane evladımız var, çok özel bir 22 yıl paylaştık ve çok zorlu da bir süreçti. Aslı Gönül 3 aylıkken o hastalıklar tekrar etmeye başladı. Biz kimseye yansıtmadık ama bir yandan da hastalık zorluğuyla uğraşıyorduk. Ben artık kimseyi sevemem, Aslı Gönül'le hayatımı devam ettiririm diyordum" şeklinde konuştu.

İpek Açar

İpek Açar

"ALLAH'IN NASİBİ"

İpek Açar, konuşmasının devamında "Konser bitti, stres bitti, biz telefonda konuşmaya başladık. Değişik hisler kıpırdamaya başladı. Arkadaşlığımız bir süre devam etti, sonra aşka dönüştü Alper'e çok teşekkür ediyorum. Benim gibi çocuğu olan, eşlerini kaybetmiş ve benim hayatım bitti gibi bakan insanların, yeniden ayağa kalkabileceği, güzelliklerin hayatınıza girebileceğinin kanıtıyım ben. Bu da Allah'ın nasibi diyorum ben. Tesadüfler eseri karşılaştık, mucize diyorum ben. Alper'e çok zor olacak dedim. Geçmişte herkesin çok sevdiği, hepimizin evinde şarkıları dinlenen biriyle evliydim... Bize iyi bakan da olacak, kötü bakan da olacak. Biz bu duyguyu anlamıyoruz ama, kötü bakanlar var... Önceliğim Aslı Gönül olacak dedim, her şeye hazırım, aşık oldum ben dedi... Alper Aslı Gönül'ün hayatında da çok özel bir yerde Alper Abisi olarak." dedi.

İpek Açar

İpek Açar

"BAŞTA ÇOK SOĞUK BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Alper Kömürcü de tanışmalarını kendi penceresinden, "Ben çok işkolik bir insandım, çok takıntılı bir şekilde günde 18 saat çalışıyordum, üretiyordum. Kendimi hastalık derecesinde geliştirme takıntım vardı. Tamamen kendime odaklıydım. Ben hatta o konserde İpek için 'çok soğuk bir kadın' diye düşündüm... O da konserin stresini yaşıyormuş... Sihir gibi bir şeydi, konserden sonra buluştuk sohbet ediyorduk, o anda ortada bir şey yokken bir şey parladı. Orada çok hızlı büyüdü her şey... Biz çok aşık olduk. Tüm zorlukların üzerinden aşk geldi." şeklinde anlattı.

İstanbul trafiğinde kalan Emre Kınay kendini kaybetti!İmamoğlu'na kızacağına devleti hedef aldı

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul trafiğinde kalan Emre Kınay kendini kaybetti!İmamoğlu'na kızacağına devleti hedef aldı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0