Rihanna çatı katı dairesini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna Los Angeles'taki çatı katı dairesini satışa çıkardı. Aylık aidatı 8 bin 814 dolar evin değeri ise dudak uçuklattı.

Geçtiğimiz günlerde Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani'nin oğlunun düğün partisinde sahneye çıkarak adından söz ettiren Rihanna dansları ve tarzı ile çok konuşulmuştu. Rihanna şimdi de Los Angeles'taki çatı katı dairesi ile gündem oldu. 

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Habertürk'te yer alan habere göre Rihanna, o teraslı çatı katını 25 milyon dolara satışa çıkardı. Ünlü yıldız, başka ünlü isimlerin de ev sahibi olduğu binada bulunan dairesi, 40'ıncı katın tamamını kapsıyor.

Rihanna

Rihanna

Dört yatak odası, sekiz banyo ve Los Angeles şehir merkezinden Pasifik Okyanusu'na kadar manzaraya sahip dört terası olan 854 metrekarelik dairenin bulunduğu binada ayrıca devasa bir havuz, son teknolojiye sahip bir fitness alanı, sinema bulunuyor.

REKOR SATIŞ

Rihanna evini satışa çıkarıyor

Rihanna evini satışa çıkarıyor

Nick Molnar, Los Angeles Times'ın "Güney California'nın 2015'ten bu yana en pahalı daire satışı" olarak adlandırdığı mülk için Matthew Perry'ye 21.6 milyon dolar ödemişti. Perry ise daireyi 2017'de 20 milyon dolara satın almıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rihanna, Hintli Milyarderin düğün partisinde sahne aldı! Alacağı ücret dudak uçuklattı

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0