Cem Yılmaz 10 bin dolar nafakadan şikayetçi! Oğlu bile mal varlığına şok oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 2012'de evlendiği oyuncu ve model Ahu Yağtu ile 2013 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten Kemal adında bir oğlu olan komedyen, stand up gösterisinde ödediği nafakayı tiye aldı. Ünlü komedyenin eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği nafaka ile ilgili sözleri gündem oldu.

VIP bilet fiyatı 50 bin lirayı geçen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği nafakadan şikayetçi. Daha önce nafakayı azaltmak için mahkemeye bile başvurmuştu. Mahkeme kararıyla nafakayı 70 bin liraya indirmeyi başaran Yılmaz, mahkeme kararının bozulmasının ardından 10 bin dolar nafaka ödemek durumunda kalmıştı. Nafakayı Türk lirası cinsine çevirmeyi başaramayan Yılmaz, 11 yıldır şikayet etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde stand up gösterinde eski eşine gönderme yapan komedyen, nafakayı tiye aldı. Mal varlığına oğlu bile şaşırdı.

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu

CEM YILMAZ'IN ŞİKAYETİ 11 YILDIR BİTMEDİ!

Müge Dağıstanlı'nın 10Haber'de yer alan yazısına göre Cem Yılmaz, gösterisinde yeni aşkını duyururken eski eşi Ahu Yağtu'ya da nafaka göndermesi yaptı. Ünlü komedyen ödediği 10 bin dolar nafakadan şikayetçi. Dağıstanlı, Cem Yılmaz'ın gösterisinde şu sözleri söylediğini aktardı: "Geçenlerde oğlum Kemal, internetten mal varlığımın 20 milyon dolar olduğuna dair bir haber okumuş. Bana ‘Baba doğru mu’ diye sordu. ‘Annenin haberi yok değil mi? Haberi sakın ona gösterme’ diye uyardım. Biliyorsunuz, ömür boyu ödemem gereken bir nafaka söz konusu…"

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz

Ünlü komedyen boşanırken Ahu Yağtu’ya, Range Rover cip, Sarıyer, Şişli, İstinye’de üç gayrimenkul ve 500 bin dolar vermişti. Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile evliliğinin ilk günlerinde bir stand up gösterisinde şu espriyi yapmıştı: "Yeni evliyim, çok da mutluyum. Allah korusun boşanmalarda kadınlar malın mülkün yarısını istiyor. 700 daireyi nasıl veririm hanıma".

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu şaşırttı: "Umut'un fakir edebiyatından bıktım!"

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu şaşırttı: "Umut'un fakir edebiyatından bıktım!"

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

medo 1 ay önce

Küfürlü konuşmayı espri zannedip, birde üstüne elli bin lira ödeyen, nasılsa para verdim diye de söylenen her kelimeye zorla gülen ahmakların olduğu bir memlekette. Ciğeri, karakteri beş para etmezler de böyle şımarır azar.

Deniz 1 ay önce

Allah aşkına bu eski eşi bu cemin neyini beğenmiş ya. Bu adamı gördüm mü

Yaşlı adam 1 ay önce

Küfür dinlemek için o kadar para vermek akıllı bir iş değil

Babaanne 1 ay önce

Aç gözlüler dolar ile nafakaya karşıyım burası Türkiye cumhuriyeti ne dolarıymış