Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu şaşırttı: "Umut'un fakir edebiyatından bıktım!"

Kızılcık Şerbeti dizisinin en popüler karakterlerinden Pembe'yi oynayan Sibel Taşçıoğlu Show TV ekranlarında Ömer Sabuncuoğlu'nun konuğu oldu. Ünlü oyuncu Kızıl Şerbeti ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Dizinin en çok konuşulan karakterlerinden biri de Pembe. Pembe'yi oynayan Sibel Taşçıoğlu, dizi ve karakteri hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı. Setteki lakabının "Pinko Mama" olduğunu belirten Taşçıoğlu, her ne kadar sosyal medyada sevilmese de Pembe'nin sempatik yönüne dikkat çekti. Ünlü oyuncu "Pembe’nin sevmediğim çok yönü olsa da sempatik bir kadın aslında. Geleneksel Türk annesi olarak görebileceğimiz bir karakter" ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu sosyal medyada yerden yere vurulan Pembe karakterine dair sokakta tam tersi tepkilerle karşılaşıyormuş. "Halk beni sokakta kucaklıyor" diyen Taşçıoğlu, bir oyuncu olarak diziden sonra şöhretinin arttığını da belirtti.

Sibel Taşçıoğlu

Sibel Taşçıoğlu

"UMUT'UN FAKİR EDEBİYATINDAN BIKTIM"

Kendisine sorulan soru üzerine Kızılcık Şerbeti senaryosunu Pembe'nin yazmasını hayal eden Taşçıoğlu olaylara ilişkin tarafını belli etti. Ünlü oyuncu "Abdullah Bey'in yeniden Pembe’yi sevmesini sağlardım. Nursema’nın Umut ile ayrılmasını isterdim. Umut’un fakir edebiyatından bıktım. Ayrıca Doğa’ya Pembe’den özür diletirdim" dedi.

Sibel Taşçıoğlu ve Murat Kolçakköstendil

Sibel Taşçıoğlu ve Murat Kolçakköstendil

2016 yılında Murat Kolçakköstendil’le evlenen Sibel Taşçıoğlu Bursa Mudanya’da mutlu bir hayat yaşıyor.

Cem Yılmaz 10 bin dolar nafakadan şikayetçi! Oğlu bile mal varlığına şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz 10 bin dolar nafakadan şikayetçi! Oğlu bile mal varlığına şok oldu
Bekar Gezelim şarkısıyla tanınıyorlardı! Grup Laçin'den acı haber

İLİŞKİLİ HABER

Bekar Gezelim şarkısıyla tanınıyorlardı! Grup Laçin'den acı haber
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0