Sessiz sedasız Dubai'de evlenmişti! Ebru Gündeş hamile mi?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz ay iş insanı Murat Özdemir'le Dubai'de sessiz sedasız evlenmişti. Ünlü şarkıcı, ani evliliğinin ardından şimdi de müjdeli bir haberle gündeme geldi. Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddia edildi.

2010'da İranlı iş insanı Rıza Sarraf'la evlenen Ebru Gündeş, bu evlilikten kızı Alara'yı kucağına almıştı. Bir kız evlat annesi olan ünlü şarkıcı 2022 yılında Sarraf'tan boşanmıştı. Geçtiğimiz ay Ebru Gündeş'in apar topar evlendiği duyurulmuştu. Gündeş, 2023'ün sonlarına doğru sık sık sahnelerine gelen ve kendisini yakın takibe alan iş insanı Murat Özdemir ile Şubat 2024'te evlendi. Şimdi de Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddia edildi.

Ebru Gündeş ve eşi Murat Özdemir

Ebru Gündeş ve eşi Murat Özdemir

EBRU GÜNDEŞ HAMİLE Mİ?

49 yaşındaki Ebru Gündeş, Alara adında bir kız evladına sahip. Gazeteci Onur Akay'ın haberine göre ünlü şarkıcı ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu "kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum" diyerek açıkladı.

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

ÖNCE İMAM NİKAHI KIYMIŞLAR!

Onur Akay, Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince çiftin önce imam nikahı kıydığını iddia etti. Akay, "Aslında Ebru ve eşi, 20 Nisan Cumartesi günü için nikâh tarihi almıştı. Çiftin nikâh ve düğün yemeğine davetli olan yakın dostlarından bazıları, Dubai için uçak biletlerini bile o tarihe göre ayarlamış ve erken almıştı. Ancak nikah tarihi öne alınınca davetlilerden çok kişi uçak biletlerini değiştirdi ve hatta tarih değiştiği için davetlilerden gidemeyenler bile oldu. Ebru’nun evlendiğini de o gidemeyenler arasında olan bir davetliden öğrenmiştim. O kişi, daha sonra bana Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince nikah tarihinin öne alındığını da söylemişti. Bende hamile olduğu yönündeki iddiaları, kaynağın çok sağlam olduğunu ifade ederek Bilal Özcan’ın canlı yayınında duyurmuştum. Şimdi ise Ebru Gündeş’le de görüştüğünü bildiğim ünlü bir isimden, Ebru’nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım. Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince, çift hemen nikâh tarihini öne almış. Benim duyurduğum tarihte ise hemen imam nikâhı yapmışlar ve sonra da bildiğiniz gibi resmi olarak evlenmişler. Haftanın bu ilk gününe müjdeli bir haberle başlayalım. Sizlere, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum." dedi.

İDDİALARA TAKVİMLİ CEVAP!

Ancak sonrasında bu haberin yanlış olduğu ortaya çıktı. Aramızda Kalmasın adlı magazin programında ünlü şarkıcının takvimini ele alan Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş'in hamile olmadığını ileri sürdü. İddiaların gerçeği yansıtmadığı belirten Dağıstanlı, "Biz de araştırdık ve soruşturduk, Ebru Gündeş hamile değil ama olmayacağı anlamına gelmez. Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Temmuz'da bu kadının bebeğini dünyaya getirmesi gerekiyor. Fakat konser takvimine baktığımızda Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül full dolu. Birkaç gün değil hem de...Hamile ve doğurmak üzere olan bir iş kadının bir sahne sanatçısının iş takvimi takvimi değil. Eğer gerçekten hamile olsaydı o Temmuzu ve Ağustos'u ertelerdi. Hem imzaları da yeni atmış." şeklinde konuştu.

Rize'de 150 yıllık ağacın gövdesindeki ev görenleri hayrete düşürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Rize'de 150 yıllık ağacın gövdesindeki ev görenleri hayrete düşürdü!
Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den şaşırtan Sihirli Annem itirafı! "Kırgınım"

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den şaşırtan Sihirli Annem itirafı! "Kırgınım"
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ali 1 ay önce

Buradan çocuk yaparken herhangi bir nikahın sözkonusu olmadığı mı anlaşılıyor? Hamilelik hali nikahtan önce yani?!!