Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den şaşırtan Sihirli Annem itirafı! "Kırgınım"

2003-2006 yılları arasında yayınlanan ve büyük ilgi gören Sihirli Annem dizisi, bir neslin hafızasına kazınan yapımlardan. Dizide Dudu Peri rolüyle yer alan Nevra Serezli, konuk olduğu bir programda Sihirli Annem dizisiyle ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu.

2006 yılında final yapan Sihirli Annem dizisi, 5 yıl aradan sonra, 2011 yılında tekrar başlamış ve 2012 yılında ikinci kez final yapmıştı. Ardından 2021-2022 yılları arasında ise Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı dijital platformda bambaşka oyuncu kadrosuyla yeniden yayınlandı. Yeni yapımda ilk versiyonun oyuncularına yer verilmedi. Nevra Serezli, katıldığı bir programda Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisinin yapımcılarına olan kırgınlığını anlattı.

Sihirli Annem dizisi

Sihirli Annem dizisi

NEVRA SEREZLİ'DEN SİHİRLİ ANNEM İTİRAFI!

Sibel Arna'nın Ne Olursan Ol Rahat Ol adlı YouTube programına konuk olan Nevra Serezli, Sihirli Annem yapımcılarına "Kırgınım" dedi. Yeni versiyonda neden yer almadığı sorulan Serezli, "Onu yapımcılara soracaksınız. Herhalde yaşlandık diye olmadık. Bize hiç bahsedilmemesine ben kırıldım. Biz yeni bir oluşum içinde olacağız, yeni bir castla devam edeceğiz, aklınıza başka bir şey gelmesin telefonu o kadar jesti hoş olan bir şey olabilirdi ki" ifadelerine yer verdi.

Sihirli Annem Dudu Peri

Sihirli Annem Dudu Peri

"BİRAZ ACITICI"

Daha önce dizinin çocuk oyuncu kadrosunda yer alan Zeynep Özkaya, Gizem Güven, Damla Ersubaşı, Buğra Özmüldür gibi isimler de, katıldıkları bir YouTube programında yeni versiyonda konuk oyuncu olarak bile yer almadıklarını garipsediklerinden bahsetmişlerdi. Nevra Serezli de, eski kadronun görmezden gelinmesini kaba bulduğunu belirtti ve "Bir tek bana değil, tüm ekibe hiç kimseye bu bana biraz acıtıcı geldi. Kaç senemizi verdik. Hiç söylenmemesi ve haber verilmemesi bana acı geldi. Tabii ki başkaları da oynasın yeni yorumlar katılsın yeni bir anlayışla yapılsın orada değilim" dedi.

Rize'de 150 yıllık ağacın gövdesindeki ev görenleri hayrete düşürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Rize'de 150 yıllık ağacın gövdesindeki ev görenleri hayrete düşürdü!
Sessiz sedasız Dubai'de evlenmişti! Ebru Gündeş hamile mi?

İLİŞKİLİ HABER

Sessiz sedasız Dubai'de evlenmişti! Ebru Gündeş hamile mi?
Shakira'dan şaşırtan Gerard Pique itirafı! "O futbol oynasın diye kariyerimi feda ettim"

İLİŞKİLİ HABER

Shakira'dan şaşırtan Gerard Pique itirafı! "O futbol oynasın diye kariyerimi feda ettim"
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yaşlı-Genç 1 ay önce

Biz de bir zamanlar kartaldık.Şimdi olduk serçe.Hiç gocunmayalım.Yaşlandık.Ama dinçiz.Kendimize şu kısa ömürde "mutluluk" enjekte edelim.