Shakira'dan şaşırtan Gerard Pique itirafı! "O futbol oynasın diye kariyerimi feda ettim"

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira 2011 yılından 2022 yılına kadar Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique ile beraberdi. 2 çocukları olan çift, bir dizi çalkantılı olaylar ile ayrılma kararı almıştı. Shakira yıllar sonra eski eşi hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

"Hips Don't Lie", "Waka Waka", "Whenever, Wherever" gibi dünya çapında hit olan şarkıların sahibi Shakira, çocuklarının babası olan 11 yıllık ilişkisini ihanet sebebiyle bitirmişti. Ünlü çift ayrıldıktan sonra dahi bir dizi skandal yaşanırken, Shakira ise çocuklarını da alıp ABD'ye yerleşmişti. Ünlü şarkıcı eski eşiyle ilgili şoke eden açıklamalarda bulundu.

Shakira ve Pique

Shakira ve Pique

MEĞER SHAKIRA EVLİLİĞİ İÇİN FEDA ETMİŞ!

Verdiği röportajda Pique ile ilgili itirafta bulunan Shakira, 11 yıllık ilişkisi boyunca birçok fedakarlıkta bulunduğunu ifade etti. Ünlü isim yıllarca kariyerini askıya alıp Pique futbol oynasın diye Barselona'da kalmış. Shakira, "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için kariyerimi askıya aldım, böylece o futbol oynayabilecekti. Aşk için çok fazla fedakârlık yaptım" dedi.

Shakira

Shakira

Bütün bunlara rağmen Pique'nin kendisinden yaşça çok küçük bir kadınla onu aldatmış olması sosyal medyada büyük yankı buldu.

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den şaşırtan Sihirli Annem itirafı! "Kırgınım"

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den şaşırtan Sihirli Annem itirafı! "Kırgınım"
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0