Mert Yazıcıoğlu'ndan samimi açıklamalar! O soruyu ilk kez cevapladı

Son zamanların en çok konuşulan yapımları arasında yer alan Kızıl Goncalar dizisinde 'Cüneyd' karakterini oynayan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, bu kez sahnesiyle değil bir röportajıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun 'Aşk nedir?' sorusuna verdiği cevap sosyal medyada olay oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, rol aldığı son yapım Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakteriyle bu zamana kadar hiç oynamadığı türden bir rolü üstlendi. Bu duruma rağmen yeteneğini izleyen herkese kanıtlayarak büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu,  geçtiğimiz günlerde Janti'ye konuk oldu. Çekimleri sırasında röportaj veren ünlü oyuncu, 'Aşk nedir?' sorusunu ilk kez cevapladı.

Mert Yazıcıoğlu

Mert Yazıcıoğlu

CEVABI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Röportajı sırasında gelen soruyu "Aşk nedir ne değildir sorusunun cevabı, küçük cümlelere sığdırılacak bir konu olduğunu düşünmediğim için; aşk ne hiçbir şeydir ne de her şeydir." şeklinde cevaplayan ünlü oyuncu, Janti'nin yayınından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun fotoğraflarına adeta beğeni yağarken 'Aşk nedir?' sorusuna verdiği cevap ile takipçilerinin  kafasını karıştırdı. 

Mert Yazıcıoğlu

Mert Yazıcıoğlu

BİNLERCE YORUM VE BEĞENİ ALDI!

Ünlü oyuncunun paylaşımına "Cevabı Cüneyd vermiş gibi...", "Mert Yazıcıoğlu mu diyelim yoksa sen mi gerçek adını söylemek istersin Cüneyd efendi", "Yalnız cevap Cüneyt Efendilik olmuş", "Cüneyd rolünden sonra böyle oldu" şeklinde binlerce yorum geldi. 

İşte, ünlü oyuncunun o açıklaması...

Survivor Turabi apar topar yoğun bakıma alınmıştı! Sağlık durumu hakkında yeni gelişme

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Turabi apar topar yoğun bakıma alınmıştı! Sağlık durumu hakkında yeni gelişme
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0