Survivor Turabi apar topar yoğun bakıma alınmıştı! Sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Survivor yarışmasında adından sıklıkla söz ettiren Turabi, bu yıl da Survivor All Star'da yarışıyor. Turabi Çamkıran, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmıştı. Turabi, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Survivor All Star kadrosunda yer alan Turabi Çamkıran, yarışmada istediği performansı gösteremedi. Turabi Survivor'da sağlık sorunları yaşadığı için yarışmaya veda etmişti. Survivor'a damgasını vuran isimlerden biri olan Turabi, daha önce iki kez şampiyonluğu kazanmasıyla konuşulmuştu. Turabi bu kez sağlık sorunları nedeniyle Survivor All Star'dan ayrıldı. Turabi, sosyal medya hesabından yoğun bakıma alındığını duyurmuştu.

Turabi

Turabi

APAR TOPAR YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Sağlık sorunları dolayısıyla yarışmaya veda eden Turabi, yoğun bakıma alındığını duyurmuştu. Turabi, instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Kırık çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık. Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş." demişti. Turabi açıklamasına "Her zaman 'inşallah Rabbim Reality Tv Show'da ölmeyi nasip eder bana' diyordum. Az kalsın dileğim geröekleşiyormuş. Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine. Bakalım bundan çıkabilecek miyiz! Doktor 'Survivor'da incinmişsin' dedi. İnşallah 2-3 haftaya düzeltebilecekler." şeklinde devam etmişti. Turabi'nin sağlık durumunda yeni bir gelişme yaşandı.

Turabi sağlık sorunları

Turabi sağlık sorunları

TURABİ TABURCU OLDU

Sağlık durumu iyiye giden Turabi, hastaneden taburcu oldu. Ünlü isim güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu, "Bazılarınıza kötü bir haberim var. Ben iyiyim. Yine ölmedim. Sonunda taburcu oldum. Ölmez sağ kalırsam eğer tüm kıtalarda şampiyon olacağım inşallah. Allah, Reality Tv Show'da yarışırken ölmeyi nasip eder bana inşallah. Çok amin" dedi.

Mert Yazıcıoğlu'ndan samimi açıklamalar! O soruyu ilk kez cevapladı

İLİŞKİLİ HABER

Mert Yazıcıoğlu'ndan samimi açıklamalar! O soruyu ilk kez cevapladı
Gözünden operasyon geçiren Aynur Aydın fotoğraf paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Gözünden operasyon geçiren Aynur Aydın fotoğraf paylaştı!
Fenomen Mahsun Karaca'dan şaşırtan Şener Şen açıklaması! Ünlü isim müjdeyi verdi

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Mahsun Karaca'dan şaşırtan Şener Şen açıklaması! Ünlü isim müjdeyi verdi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0