Fenomen Mahsun Karaca'dan şaşırtan Şener Şen açıklaması! Ünlü isim müjdeyi verdi

YouTuber ve fenomen Mahsun Karaca sosyal medya paylaşımlarıyla büyük ilgi görüyor. İllegal Hayatlar adlı filmi ve Mahsun J adlı dizisiyle de geniş kitlelere ulaşan Karaca, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi ve basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre İstanbul Bebek'te bir mekan çıkışında görüntülenen Mahsun Karaca, çektiği dizi ve filmin beğenilmesi hakkında "Sağ olsunlar ben izleneceğini düşüyordum ama bu kadar ilgiyi bende beklemiyordum. Beni takip eden herkese çok çok teşekkürlerimi iletiyorum, eksik olmasınlar" şeklinde konuştu.

Mahsun Karaca

Mahsun Karaca

İKİNCİ SEZON MÜJDESİ

Mahsun J filminin ikinci sezonla devam edeceğini söyleyen Karaca, İllegal Hayatlar filminin de ikincisini çekeceğinin müjdesini verdi. Karaca, "Dizi devam edecek. 2'nci sezona muhtemelen Eylül gibi sete girip kasım - aralık gibi yayın diye düşünüyoruz. Şimdi aynı zamanda 'İllegal Hayatlar 2' filmini çekimine girdik, şu an onun setindeyiz iki haftası kaldı" dedi.

Şener Şen ile birlikte oynamayı çok istediğini belirten ünlü isim, "Bir sahnem olsun isterdim Şener Şen ile bir dakikalık bir rol bile olsa, otuz saniyelik yan yana aynı karede bir şeyler oynamak çok keyifli olurdu. Çok mutlu ederdi beni" dedi.

Mahsun Karaca ve eşi

Mahsun Karaca ve eşi

"SOSYAL FOBİM VAR"

Magazinlerden uzakta yaşayan Karaca, "Evet, ben genelde çok evde vakit geçiren biriyim. Tüm vaktim hemen hemen bilgisayar başında geçer. İşte set olursa sete giderim ya da herhangi bir çekim vs. bir şey olursa ona çıkar giderim. Ama onun dışında evdeyim. Eşimle vakit geçiriyorum, film izliyorum, dizi izliyorum öyle çok sosyal birisi değilim. Zaten sosyal fobisi olan bir adamım ben" şeklinde konuştu.

Survivor Turabi apar topar yoğun bakıma alınmıştı! Sağlık durumu hakkında yeni gelişme

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Turabi apar topar yoğun bakıma alınmıştı! Sağlık durumu hakkında yeni gelişme
2024 ay tutulması ne zaman? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, nereden gözükecek?

İLİŞKİLİ HABER

2024 ay tutulması ne zaman? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, nereden gözükecek?

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0