Yalı Çapkını'na veda Binnur Kaya'dan duygulandıran paylaşım! "Her yolculuk..."

Yeni sezonuyla ekranlara dönüş yapan fenomen dizi Yalı Çapkını'nda duygusal bir ayrılık yaşandı. Diziye ikinci sezon dahil olan ünlü oyuncu Binnur Kaya ekibe veda etti. Kaya'nın ayrılık sonrası paylaşımı ise duygulandırdı.

Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yalı Çapkını, 2. sezonuyla iddialı bir dönüş yapmıştı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Ersin Arıcı ve Beril Pozam gibi genç oyuncuların yanı sıra Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Diren Polatoğulları gibi usta ve başarılı isimlerin de yer aldığı dizinin ikinci sezonunda diziye dahil olan isimlerden biri de başarılı oyuncu Binnur Kaya olmuştu. Diziye Halis Ağa'nın Londra'da yaşayan kızı Nükhet olarak giriş yapan Kaya'nın senaryo gereği diziden çıktığı öğrenildi.

Yalı Çapkını Nükhet

Yalı Çapkını Nükhet

DİZİDEN AYRILIYOR!

Nükhet karakteri ile ikinci sezonun başından beri dizide yer alan Kaya'nın senaryo değişikliğine gidilmesinden dolayı kadrodan çıktığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bir değişiklik olmazsa 7 Haziran'da sezon finali yapacak olan dizide Nükhet karakterinin sağlık problemleri sebebiyle yurt dışına giderek diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Binnur Kaya

Binnur Kaya

"HER YOLCULUK SÜRPRİZLERLE..."

Karakterin dizinin ilerleyen bölümlerde diziye dahil olup olmayacağı henüz belli değilken karakteri oynayan Binnur Kaya duygusal bir paylaşımla diziye veda etti. Kaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı veda paylaşımında "Her yolculuk sürprizlerle, çeşit çeşit deneyimlerle dolu; asıl olan yolu adabıyla yürümek...
Yolda karşılaştığın güzel dostluklar yolculuğun en büyük hediyesi...
Kucağım hediyelerle dolu bitiriyorum bu yolculuğu, yeni yolların ,deneyimlerin heyecanıyla...
Beraber geçen bu zaman için güzel arkadaşlarıma, Değerli büyüklerime ve kıymetli seyircimize teşekkür ederim..."
ifadelerini kullanarak duygulandırdı.

Binnur Kaya Yalı Çapkını veda

Binnur Kaya Yalı Çapkını veda

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Düğününde eline elektro gitarı aldı: Sahne performansıyla davetlileri şaşırttı

5 aydır cezaevinde! Tutuklu bulunan Engin Polat'ın son hali ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

5 aydır cezaevinde! Tutuklu bulunan Engin Polat'ın son hali ortaya çıktı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0