6 gündür yoğun bakımda olan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Usta sanatçı Kadir İnanır Mart ayında İstanbul'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Tekrar hastaneye kaldırılan usta oyuncunun son sağlık durumuyla ilgili bir gelişme yaşandı.

Sanatçı Kadir İnanır, geçtiğimiz Mart ayında sabah saatlerinde evinde rahatsızlanmıştı. Evinde inme geçiren 75 yaşındaki İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtilmişti. O dönem entübe edilen Kadir İnanır, hastaneden taburcu edilmişti. 

Ancak 75 yaşındaki İnanır, yaşadığı bir sağlık problemi nedeniyle Beykoz'daki evinden Koşuyolu'nda bulunan özel bir hastaneye tekrar kaldırılmıştı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ YENİ GELİŞME

Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili bir gelişme yaşandı. Yoğun bakımda tedavi olan Yeşilçam'ın efsane ismi 6 günden bu yana tedavisine devam ediyordu. 

İnanır'la ilgili yeni bir flaş iddia geldi. İddiaya göre doktorları, usta oyuncuyu yeniden odaya çıkarmak için geçtiğimiz sabah bir kontrol yaptı. Kontrolde enfeksiyonun gerilediği ancak istenilen seviyeye gelmediği tespit edildi.

Bu nedenle İnanır'ın bir süre daha yoğun bakımdaki tedavisinin sürmesine karar verildiği öne sürüldü. 

3.GÜNDE JÜLİDE KURAL'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Tedavisi devam eden İnanır ile ilgili eşi Jülide Kural açıklama yapmıştı. Kural Hürriyet'ten İsmail Bayrak'a usta oyuncunun son durumunu anlattı.

'YOĞUN BAKIMDA 3. GÜNDEYİZ'

Kural; "Fizik tedavi merkezinde tedavimiz devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük. Bu süreçte asla eve gitmedi. Bir hastaneden diğer fizik tedavi hastanesine geçiş yapmıştık. Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok." ifadelerini kullandı.

DOKTORUNDA KESİN TALİMAT "YASAK" GELMİŞTİ

İnanır'ın doktoru bir talimat verdi. Usta oyuncu için doktoru tansiyonunun yükselmesine neden olacak her şeyden kaçınması gerektiğini belirterek "Öfkelenmek yasak" demişti.

NE OLMUŞTU?

Jülide Kural, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, İnanır'ın, doktoru beyin cerrahı Uğur Türe'nin yönlendirmesiyle birkaç gün sürecek rutin kontrolleri için hastaneye gittiğini belirtti.

Rutin kontrollerin ardından İnanır'ın fizik tedaviye devam edeceğini aktaran Kural, şunları kaydetti:

"Önemli yaşamsal risk barındıran herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Yeditepe Üniversite Hastanesinde Uğur Türe ve tüm sağlık çalışanlarının emeğiyle tedavi sürecine devam etmektedir. Bu süreç salt kontrol amaçlı olmuştur. Önemli bir gelişme olduğunda sizinle bunu paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Tek ricam gerçek dışı haberlere kulağınızı kapamanızdır. Tahmin edeceğiniz gibi bu tür durumlar uzun soluklu ve emek isteyen bir zaman diliminde ancak sonuca ulaşabilir. Bu sabrın ve özenin siz sevenlerinde olduğuna inanıyorum. Bu konudaki en büyük güvencemiz Kadir İnanır'ın mücadele gücü ve kararlığıdır. Hepimizin bildiği gibi bu ülke topraklarının onu sağduyusuna, vicdanına ve değiştirebilme gücüne ihtiyacı var."

 

Kadir İnanır taburcu oldu

Kadir İnanır taburcu oldu

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMUYLA  İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın sağ tarafında felç olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: 

"Kendisine ulaştırılan selamlara karşı gülümsedi. Motor hareketleri iyi. Takip ediyoruz" dedi. Sağlam, İnanır'ın daha önce de ciddi bir beyin ve akciğer ameliyatı geçirdiğine işaret ederek, şunları kaydetti: "Yaklaşık 3 ay önce geçirdiği bir akciğer enfeksiyonu var. Kronik bir sigara içicisi. İnşallah bu vesileyle sigarayı da bırakmış olur, bundan sonraki hayatında. Fizik tedavi yapılıyor ama bu süreç ilerliyor, her an daha iyiye gidiyor. Damardaki radyolojik görüntüler de bunu destekliyor. 

"SAĞ TARAFINDAN FELÇ VARDI" 

Acile ilk başvurduğu zamanki tabloda sağ tarafında tam bir felç tablosu vardı. Şu anda sağ tarafın hareketleri iyi. Ama daha da iyi olmasını bekliyoruz. Akciğerleriyle ilgili sıkıntılarımız var. Onunla ilgili de gerekli tedbirleri alıyoruz. Çünkü her an multidisipliner bir ekip takip ediyor. Enfeksiyon hastalıklarındaki arkadaşlarla konsültasyonlar yapıldı ve antibiyotik tedavisine başlandı. Ciddi bir durum değil, ancak tedbir amaçlı bunu yapıyoruz. Tabii daha erken uyanmasını umuyorduk biz de." 

Deniz Seki günlerdir evden çıkamıyor! Doğum gününün ardından geçirdiği talihsiz kaza...

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Seki günlerdir evden çıkamıyor! Doğum gününün ardından geçirdiği talihsiz kaza...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 108

O k u r 1 hafta önce

Bu konudaki en büyük güvencesi Kadir İnanır'ın mücadele gücü imiş... E o zaman hayırlı işler.... Mücadeleye devam etsin... Kamunun elinden dua gelir onu da Julide Kural istemedi...

SARI SELİM 1 hafta önce

Hayranı kim var ki..Yada kaldı mı Bakalım kim kaldıracak cenazesini hdp liler mi işbirlikçileri solcu marjinaller mi?

yabancı 1 hafta önce

Üzüldüğümüze kim inanır ? kadir inanır

Toplam 1 beğeni

Emekli memur______ 1 hafta önce

PKK yardakçısı Vatan Hainlerine Millet neden üzülsün onu anlamadım...

Toplam 1 beğeni

Doğrucu 1 hafta önce

Titret artık şu kuyruğu pkk sevici

Yorumların Tümünü Okuyun