Gaddar dizisinde dengeler değişiyor! İbrahim Çelikkol kadroya dahil oldu

NOW TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan dizi Gaddar'ın kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Cuma akşamları izleyici ile buluşan dizinin kadrosuna ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol katılıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın başrollerini paylaştığı dizi Gaddar, Cuma akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan'ın (Çağatay Ulusoy) ile sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan)'ın hayatı etrafında çerçevelenen bir hikayeyi anlatan dizinin kadrosuna ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol dahil oluyor.

Gaddar dizi

Gaddar dizi

Yeni dizisine hazırlanan Çağatay UlusoyİLİŞKİLİ HABERYeni dizisine hazırlanan Çağatay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu! Bakın o isim kim çıktı?

GADDAR'DA DENGELER DEĞİŞİYOR!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ay Yapım imzalı "Gaddar"ın bu haftaki bölümünde kadroya İbrahim Çelikkol konuk oyuncu olarak katılacak. Cuma günü yayınlanacak yeni bölümde diziye dahil olacak olan Çelikkol, yeraltı dünyasında acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler'in büyük ağabeyi Korkut olarak kadroda yer alacak. Çelikkol'un dizideki dengeleri nasıl değiştireceği ise şimdiden merakla bekleniyor.

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0