Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sevenleri yalnız bırakmadı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla olukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, aldığı acı haberi sosyal medya hesabından sevenlerine duyurdu. Ünlü oyuncunun babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki performansıyla oyunculuk kariyerinde ivme kazanan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz gün aldığı acı haberi ile sarsıldı.  Ünlü oyuncunun babası Akın Petekkaya hayata veda etti.

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

"CANIM BABAM!"

Acı haberi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile takipçilerine duyuran Erkan Petekkaya, paylaşımı sırasında cenaze bilgilerini paylaştı. Ünlü oyuncu; "Canım babam Akın Petekkaya'yı bu sabah kaybettik. Cenaze namazı Beykoz/Kavacık Görele Mahallesi Camii'nde kılınacak. Allah hepimizin büyüklerine rahmetler eylesin." şeklinde konuştu. 

Erkan Petekkaya ve babası

Erkan Petekkaya ve babası

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI!

Paylaşımından kısa bir süre sonra hızla yayılan haber, sosyal medyada büyük ses getirdi. Ünlü oyuncunun birçok takipçisi paylaşıma taziye ve destek mesajları bırakırken birçok arkadaşı da bu acı gününde ünlü oyuncuyu yalnız bırakmadı. 

İşte, o paylaşım...

Erkan Petekkaya paylaşımı

Erkan Petekkaya paylaşımı

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Bektaş GÜNAY 1 ay önce

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarına sabır versin