Ebru Gündeş'ten şaşırtan paylaşım! Sosyal medyadan adeta yorum yağıyor

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Osman Özdemir ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de gerçekleştirilen ihtişamlı düğünü ile sık sık gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı, bu kez geçmişe yönelik nostaljik bir paylaşımda bulundu.

Güçlü sesi ve başarılı sahne performanslarının yanı sıra aile hayatıyla da sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı 'hiç değişmediğim doğrudur' serisini devam ettirerek 3 yaşındaki halini takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının o paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

SERİYİ DEVAM ETTİRİYOR!

Paylaşımı sırasında şimdiki halini ve 3 yaşındaki halini aynı görselde kolajlayarak yayınlayan ünlü şarkıcı, paylaşımına "Hiç değişmediğim doğrudur 3" notunu düştü. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı, yayınladığı fotoğraflardan kısa bir süre sonra sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Ebru Gündeş'in o paylaşımı...

 Ebru Gündeş sosyal medya paylaşımı

Ebru Gündeş sosyal medya paylaşımı

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a dönecek mi? İtirafıyla gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a dönecek mi? İtirafıyla gündem oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0