Daha önce 4 kez evlenen İbrahim Tatlıses'ten ters köşe! Evlendim demişti ama...

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile hayranlarına "Tüm bekarlara selam olsun. Ben evleniyorum" demişti. Daha önce defalarca kez evlenmek istediğini dile getiren Tatlıses, gelen yorumların ardından ilk kez açıklama yaptı.

Güçlü sesi ve imzasını taşıyan birbirinden hit parçalarıyla yıllardır geniş bir hayran kitlesine sahip olan İbrahim Tatlıses, son yıllarda özel yaşantısıyla gündemden düşmüyor. Daha önce 4 kez evlenen ve yeniden evlenmek istediğini her fırsatta dile getiren Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile büyük ses getirmişti. Paylaşımı sırasında yeniden evleneceğini dile getiren ünlü sanatçı, gelen yorumların ardından yeni bir paylaşımda bulundu. 

 İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Sosyal medya hesabından kendi fotoğrafını paylaşan Tatlıses, hayranlarına seslenerek "Duyduk duymadık demeyin. Tüm bekarlara selam olsun. Ben evleniyorum" ifadelerini kullanmıştı. Tatlıses'in evlilik konusunda ısrarı karşısında şoke olan hayranları ise "Artık emekli olup torunlarını sevmelisin. Ne evlenmesi!" şeklinde tepki göstermişti. 

İbrahim Tatlıses paylaşımı

İbrahim Tatlıses paylaşımı

"ŞAKADAN HİÇ ANLAMIYORSUNUZ!"

İbrahim Tatlıses, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı yeni mesaj ile "İzmir'de kendime ev aldım. Arkadaşlar mesajı paylaştığım tarih ne? 1. Ay ne? Nisan. İkisinin toplamı ne oluyor? Nisan 1. Ama ben hakikaten evlendim... İzmir'de kendime ev aldım, yani evlendim. Şakadan da hiç anlamıyorsunuz ya! İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?" açıklamasında bulundu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan gönderi, sosyal medyada gündem oldu.

İbrahim Tatlıses açıklaması

İbrahim Tatlıses açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Survivor'da duygulandıran veda! Sakatlanan Yağmur ve Gizem diskalifiye edildi

Acun Ilıcalı'dan gündem olan açıklama! "Yeni bir başarı hikayesi yazmak istedim"

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan gündem olan açıklama! "Yeni bir başarı hikayesi yazmak istedim"
Oppenheimer'ın yönetmeni Christopher Nolan İngiltere'den şövalyelik ünvanı alacak!

İLİŞKİLİ HABER

Oppenheimer'ın yönetmeni Christopher Nolan İngiltere'den şövalyelik ünvanı alacak!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Şakır 1 ay önce

ne mide bulandıran adam bu

Toplam 1 beğeni

Meva 1 ay önce

Olmad*

Ahmet 1 ay önce

tabi evlen İbrahim TATLISES.Kusur kalmıştın.

dalt10ahmet 1 ay önce

kendinden yaşça çok çok küçük biriyle evlenip sapıklığa devam ama sapık olmaz parası çok dimi

İsmail Yi. 1 ay önce

Yaw senin hayatın hep evlenme ve boşanma üzerine geçti zaten,seda sayanı geçtin

Yorumların Tümünü Okuyun