Acun Ilıcalı'dan gündem olan açıklama! "Yeni bir başarı hikayesi yazmak istedim"

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Saba Tümer'in YouTube programına katıldı. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Ilıcalı, başarı hikayesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kahkahasıyla hafızalara kazınan ünlü sunucu Saba Tümer, "Saba Tümer'le" adlı YouTube programında Acun Ilıcalı'yı ağırladı. Tümer'in sorularını yanıtlayan Ilıcalı, kariyerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Muhabirlikten bir televizyon kanalı ve bir futbol takımı sahipliğine uzanan yolculuğundan bahseden Ilıcalı, açıklamalarıyla gündem oldu.

Acun Ilıcalı ve Saba Tümer

Acun Ilıcalı ve Saba Tümer

ACUN ILICALI'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer'in "Senin gibi muhabirlikten başlayıp, kendi programını yapıp, kanal sahibi olup sonra bir futbol takımının sahibi olan dünyada başka biri var mı?" sorusuna Acun Ilıcalı esprili yanıt verdi: "Başarı hikayeleri çok var ama bildiğim kadarıyla muhabirlikten başlayıp, kanal sahibi olan yok. Şimdiden söyleyeyim Hull City, Premier Lig'e çıkarsa; seni hayatta tanımam. Oradan sonra Prens William’la falan arkadaş olurum".

Bunun üzerine Tümer, "Salon kadınıyım, beni de yanına alabilirsin. Düşünsene seninle Buckingham Sarayı’na çaya gidiyoruz. İngiltere’nin de benim kahkahamı duyması lazım" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı ve Saba Tümer

Acun Ilıcalı ve Saba Tümer

"BAŞARI HİKAYELERİNİN ÖNÜNDE HEP BATMA VAR"

Futbol takımı alması üzerine de konuşan Ilıcalı, "TV'de her işimiz başarılı oldu Allah’a şükür. Yeni bir hikayeye sıfırdan başlamam gerekiyordu. Futbol takımını yeni bir başarı hikayesi yazmak için aldım." dedi.

Muhabirken bu kadar başarılı olmayı hayal bile etmediğini ifade eden Ilıcalı, "Muhabirken en fazla müdür olmayı hayal ediyordum. Ben sana kimseye anlatmadığım bölümü anlatayım. Hep anlatıyorum yoldan geçerken Show TV’ye girdik diye, üç ay sonra kovulduk. Biz kanala stajyer maaşıyla girmiştik. Ekonomik bir kararla stajyerleri işten çıkartın dediler, kovulduk. Sonra tekrar başladım. Başarı hikayelerinin önünde hep batma var." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Baba ve kızının "30 yaşına kadar erkek arkadaş yok" anlaşması sosyal medyayı salladı!

Yıldız Çağrı Atiksoy'dan anlam dolu kutlama! Hem doğum günü, hem baby shower partisi

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Çağrı Atiksoy'dan anlam dolu kutlama! Hem doğum günü, hem baby shower partisi
Daha önce 4 kez evlenen İbrahim Tatlıses'ten ters köşe! Evlendim demişti ama...

İLİŞKİLİ HABER

Daha önce 4 kez evlenen İbrahim Tatlıses'ten ters köşe! Evlendim demişti ama...

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0