Aydilge acil ameliyata alınmıştı! Sevenlerine iyi haberi verdi

Bitmek bilmeyen enerjisi, eğlenceli karakteri ve güçlü sesiyle büyük beğeni toplayan şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla acil ameliyata alındığını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, ameliyat sonrası yeni bir paylaşımda bulundu.

"Sen misin İlacım?", "Aşk Paylaşılmaz", "Hayat Şaşırtır" gibi birbirinden hit parçalarla adından söz ettiren şarkıcı Aydilge'den hayranlarını endişelendiren bir haber geldi. Kontrol için gittiği hastanede acil olarak ameliyata alınan ünlü şarkıcı, operasyon öncesi hayranlarına seslenmişti.

Aydilge

Aydilge

"SAHNEDE BİRAZ FAZLA ZIPLAMIŞIM GALİBA"

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan ünlü isim, kalçasında labrum yırtığı oluştuğunu söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Merhabalar. Ne yazık ki az sonra acil ameliyata alınmam gerekecek. Ben ne diyordum şarkımda, hayat şaşırtır hep zaten. Bu sefer şaşırttı ama inşallah iyi şaşırtır sonucunda da. Labrum yırtığı var kalçamda. Biliyorsunuz ben sahnede hoplamayı, zıplamayı çok seviyorum. Biraz fazla zıplamışım galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. O yüzden onun temizlenmesi ve dikilmesi gerekiyor. Sonrasında yeniden sahnede sizlerle beraber eskisinden daha iyi bir şekilde inşallah şarkılarımızı söyleyeceğiz. Ne diyordum ben, hiç umudum kalmamışken, güneş parlar bazen. İnşallah güneşin ameliyat sonrası da parlaması dileğiyle. Şimdilik görüşmek üzere. Dualarınızı ve iyi enerjilerinizi yollamayı lütfen unutmayın."

Eğlenceli karakteri ve enerjik yapısıyla tanınan ünlü şarkıcının sağlık durumu merak konusu haline gelirken Aydilge'den ameliyat sonrası ilk paylaşım geldi. 4.5 saat süren operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran ünlü şarkıcı, çok kısa zamanda ayağa kalkacağını ve konserlerinde yine enerjik ve hareketli performansıyla hayranlarıyla buluşacağını müjdeledi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak takipçilerini bilgilendiren Aydilge,hastanede eşiyle birlikte çekilen eğlenceli anlarını yayınladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gelin Evi programında yapılan çay sunumu olay oldu! "İşe ters başlamışsın"

Almanya'da doğup büyüyen Derya Taşbaşı Türkiye'yi yere göğe sığdıramadı!

İLİŞKİLİ HABER

Almanya'da doğup büyüyen Derya Taşbaşı Türkiye'yi yere göğe sığdıramadı!
TikTok'ta yemek videosu çekerken evini yakıyordu! Üfleyerek söndürme çabası pes dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

TikTok'ta yemek videosu çekerken evini yakıyordu! Üfleyerek söndürme çabası pes dedirtti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

GECE KARTALI 1 ay önce

Lady Diananın katili, şeytana tapanların üyesi hırsız, cehenneme güle güle git...