TikTok'ta yemek videosu çekerken evini yakıyordu! Üfleyerek söndürme çabası pes dedirtti

Batman'da bir TikTok kullanıcısı kadının yemek yaptığı anlar sosyal medyada viral oldu. Ocaktan sıçrayan alevin aspiratörü tutuşturmasıyla panik olmak yerine gülmeye başlayan kadın, yangını söndürmek için üfledi.

Son dönemlerde çektikleri birbirinden ilginç videolarla gündemden düşmeyen TikTok fenomenleri, kimi zaman hayrete düşüren içeriklere de imza atıyor.

TikTOK Yemek videosu

TikTOK Yemek videosu

Batman'da yaşayan Tiktok kullanıcısı bir kadın yemek videosu çektiği sırada yaptıklarıyla sosyal medyaya damga vurdu. Ocaktan sıçrayan alevin aspiratörü tutuşturmasıyla gülmeye başlayan kadın, "Aspiratörüm yanıyor" diyerek bağırdı. Sonrasında "Nasıl söndüreceğim bunu aspiratörüm yanıyor" diyen kadının bulduğu çözüm ise adeta akıl tutulması yaşattı.

Yangını ne suyla ne de yangın tüpüyle söndürmeyi akıl edemeyen kadın, üfleme yöntemini tercih etti. "Evim yanıyor ne yapacağım?" diyerek isyan eden kadın, alevlerin yükselmesi ve mutfaktaki ışığın sönmesiyle aspiratörün fişini çekti. O anlar sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gelin Evi programında yapılan çay sunumu olay oldu! "İşe ters başlamışsın"

Aydilge acil ameliyata alınmıştı! Sevenlerine iyi haberi verdi

İLİŞKİLİ HABER

Aydilge acil ameliyata alınmıştı! Sevenlerine iyi haberi verdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0